Det lönar sig att vara medlem

Som medlem i Viking Line Club samlar du bonuspoäng som vi kallar för Båtar. Du samlar Båtar (bonuspoäng) genom att boka och göra inköp i våra butiker, barer och restauranger ombord.*

Med Viking Line Club-kortet får du specialerbjudanden och rabatter i taxfree, barer och restaurangar ombord!

Reser du till Åland, Helsingfors, Tallinn eller Åbo så kan du utnyttja medlemsförmåner hos flera av våra samarbetspartners.

Sist men inte minst, en av de främsta fördelarna är att du löpande får tillgång till extra bra reseerbjudanden och restips per e-post. Så se till att alltid hålla dina kontaktuppgifter uppdaterade.

Medlemsskapet är helt gratis.

Ha kortet till hands när du bokar

Uppge alltid ditt Viking Line Club kundnummer i samband med att du gör din bokning. Är ni flera som reser tillsammans uppge även dina medresenärers kundnummer. Bokningens värde delas med antalet passagerare, varje medlem får sin egen del av Båtarna (bonuspoängen).

Få bonus på dina inköp

Visa alltid upp ditt medlemskort när du handlar ombord i restaurangerna, barerna eller taxfreebutikerna. Du kan inte registrera köp i efterhand.

Ditt bonusbesked

När du dragit ditt medlemskort första gången och börjat samla Båtar (bonuspoäng) så får vi varje månad en uppdatering via e-mail från oss med ditt saldo. Därför är det viktigt att vi har din mailadress. Du kan också ringa till vår kundtjänst och fråga om ditt saldo. Båtarna (bonuspoängen) är giltiga i 24 månader från ditt köp.

Betala med dina Båtar

I början av 2018 kommer du kunna använda dina Båtar som hel- eller delbetalning av resa eller kryssning med Viking Line. Exakt datum meddelas via e-mail.

Medlemskortet ska du ha med dig på resan och om du blir tillfrågad ska du kunna visa upp det i samband med incheckningen.

* Bonuspoäng ges inte för köp av tobaksprodukter.

Här ser du alla erbjudanden som är helt unika för dig som medlem

Specialpriser på kryssningar, Specialpriser på Reguljära resor, medlemsförmåner, Mina sidor