Konferenslokaler på Viking Grace

Viking Grace konferenslokaler är utrustade med den senaste tekniken och erbjuder stor flexibilitet. Ombord finns alla förutsättnignar för en lyckad konferens.

Boka konferens på Viking Grace

Viking Grace är inte bara större utan också annorlunda på många sätt, bland annat när det gäller design och utbud av upplevelser. Det gör att fartyget erbjuder helt nya möjligheter när det gäller konferenser på Östersjön. Extra stolta är vi över att det är maximalt miljöanpassat.

Nytänkandet märks inte minst i konferensutrymmena ombord. Här har målsättningen varit att lyfta fram utsikten samt låta vår vackra skärgård synas och ta för sig i alla konferensrum. Rummen är inredda i en skandinavisk anda med stilrena linjer.

Flexibilitet är ett ledord både när det gäller service, öppettider och utrymmen. Det stora auditoriet kan delas upp i tre separata utrymmen och de sju mindre konferensrummen har öppningsbara mellanväggar vilket gör att de kan kombineras och göras om till ett eller flera större rum. Öppettiderna anpassas helt efter gruppens önskemål.

Tekniken håller högsta klass och motsvarar den du hittar i land. Det finns möjlighet att visa bild och ljud i flera konferensrum samtidigt samt möjlighet till att göra överföringar mellan olika platser i fartyget.


Mat och dryck

Vi vet att god mat och dryck är en viktig del av en lyckad konferens. Därför lägger vi stort krut på de kulinariska upplevelserna med trendiga teman och kända gästkockar.


Läs mer