Computer

Wifi ombord

När du reser med oss på Viking Line kan du nyttja gratis Wifi (Viking Public) på anvisade platser ombord. Kolla din e-post, dina sociala medier-konton eller boka din nästa resa. Vårt toppmoderna satellitsystemet är bra, men ha gärna i bakhuvudet att du aldrig kommer att kunna surfa lika snabbt ombord som du gör hemma eller på kontoret. Vi befinner oss till havs och väderförhållandena påverkar länken till satelliten som i sin tur befinner sig minst 35 000 kilometer bort. Tänk också på att du delar Wifi-tjänsten med övriga resenärer ombord så var gärna måttlig i din användning.

Cinderella

Café Melody (däck 7), konferensavdelningen samt arkaden (däck 8). Förutom i sviter och lyxhytter finns WiFi även i Comfort-hytterna.

Mariella

Fun Club, caféet och konferensavdelningen samt lyxhytter och sviter.

Gabriella

Konferensavdelningen samt lyxhytter och sviter.

Viking Grace

Hela fartyget inklusive hytterna.

Amorella

Caféet och konferensavdelningen samt lyxhytter och sviter.

Rosella

Seaside Café, Street Café och Fun Club samt konferensavdelningen.

Internet (3G/4G) är inte lika snabbt som i land och det fungerar inte alltid ute till havs. Användarmängden, täckområden och t o m väderförhållandena påverkar hastigheten och kvalitén. Tänk också på att du delar WiFi-tjänsten med övriga resenärer ombord så var gärna måttlig i din användning.