Gabriellas restauranger

M/S Gabriella har flera nya restauranger som måste upplevas! Ombord serverar vi allt från havet och grillen i en unik miljö som är svår att hitta på landbacken.

Svenska Kocklandslaget

Svenska Kocklandslaget kvalitetssäkrar

Den högkvalitativa matupplevelsen är ett signum för oss. Nu har vi inlett ett långsiktigt samarbete med Svenska Kocklandslaget och Svenska Juniorkocklandslaget. Från den 15/9 serveras den nya buffén ombord på alla våra fartyg! Läs mer om samarbetet


No Name Restaurant

Trots sitt namn är No Name en restaurang att lägga på minnet. Restaurangen har ingen traditionell meny utan här kan du njuta av en unik sju- eller niorätters avsmakningsmeny. Fokus ligger på rena smaker och ingredienser av högsta kvalitet. Rätterna är av mindre storlek och var och en har sitt tema där varje detalj är genomtänkt med det där lilla extra. Exempelvis bjuds det på rökt sik med pocherat ägg, lamm med kål och lingon och friterad getost med hjortronsylt. Vi lovar att du blir mätt, glad och inspirerad!

  • 7 rätters avsmakningsmeny: köpt på förhand 371:- (ombord 399:-)
  • 9 rätters avsmakningsmeny: köpt på förhand 437:- (ombord 466:-)  

Grill

Grill är restaurangen är för oss som tycker att grillat är godast! Kockarna tillagar läckerheterna rakt framför dina ögon i det öppna köket. Besök Grill på däck 8 – ingen bordsreservation behövs!

Bistrotek

I Bistrotek på däck 8 kan du njuta av havets läckerheter. Menyn består av mindre rätter som delas med hela sällskapet över bordet. Här finns även Bistrotek Wine Bar som serverar vin och bubbel. För en middag rekommenderar vi 2–3 portioner per person eller dagens skaldjursfat, som innehåller ett urval skaldjur tillredda på olika sätt.

Coffee & Joy

Det nya och trendigt trivsamma kaféet Coffee & Joy på däck 7 erbjuder dig en lugn och gemytlig kaffestund. Här serveras nybakta godsaker och matiga smörgåsar till ditt val av kaffe.

Take away-frukost

Förboka take away-frukost (kaffe/te, juice, yoghurt, frukt och sandwich) och hämta ut i cafét innan ankomst.

Skaldjursplatå

Food Garden

I vår omtyckta à la carte-restaurang Food Garden serverar vi populära klassiker men har även spännande urval från andra matkulturer. Då och då låter vi kända stjärnkockar gästspela med sina egna temamenyer.

För- och efterrättsbordet

Food Garden Table bjuder på läckerheter från jordens alla hörn och på det fantastiska delikatessbordet hittar du allt du kan drömma om. Kombinera fritt med din huvudrätt från a la carten.

Frukost med guldkant

Börja dagen på bästa sätt med frukost i Food Garden där vi dukar upp en lyxig frukost i lugn och skön miljö. I priset ingår ett glas mousserande vin och kaffe och te serveras vid bordet. Du får själv välja din frukost ur frukostbordets rikliga sortiment.

Skaldjursplatå med hummer

Avnjut en skaldjursplatå ombord till det förmånliga priset 447:-. Då ingår bland annat hummer, havskräftor, musslor, ostron samt färska och rökta räkor. Kostar ofta det dubbla i land. Förboka här på webben i samband med din bokning (förbokning ska ske senast tre dygn före avresa).

Vinsortiment

Våra omsorgsfullt utvalda viner från världens vinhus finns att avnjuta i restaurangen. Du kan även köpa med dig dina favoriter hem direkt från vinhyllan i restaurangen.


Viking Buffet

Viking Buffet

I Viking Buffet tar du själv för dig av allt det som ska finnas på ett traditionellt smörgåsbord och mer därtill. Du väljer mellan förrätter, varmrätter och desserter och tar så mycket du vill av dina favoriter. Vin, öl, läsk och kaffe ingår i priset. Det finns alltid vegetariska alternativ.

Favoriter du känner igen, nya smaker och en internationell touch

Utöver mer traditionella buffeträtter kommer du att bli glatt överraskad av fräscha influenser från Medelhavet och Asiens kök liksom moderna rätter tillagade av närproducerade råvaror. Buffetbordet innehåller även lättare alternativ för dig som vill äta både gott och nyttigt.

Frukost som ger dig en bra start på dagen

Varje morgon serverar vi en riklig frukost i Viking Buffet som garanterat ger dig en bra start på dagen.

Allergisk?

Vi listar maträtterna i buffén och om de innehåller soja, gluten, nötter eller andra allergener. Se hela listan

Vänligen meddela i förväg om eventuella allergier eller intoleranser. De flesta rätter kan specialanpassas. Vegetariska alternativ finns.