Caféer

Slå dig ner en stund i något av våra caféer. Här kan du ta en kopp kaffe, koppla av med en räkmacka och en öl eller äta någonting lättare samtidigt som du njuter av folklivet och atmosfären ombord.

Melody – nyhet!

Viking Cinderella

På samma plats som Nöjescaféet tidigare har legat kommer du nu hitta Melody i stället med skön stämning och underhållning sju dagar i veckan. Hit kan du återvända flera gånger under din kryssning för en riktigt god kopp kaffe, något uppfriskande från baren eller bara för att slappna av till sjöutsikten i den nya loungen. Vid Early Boarding har du tillgång till Melody innan alla gäster stiger ombord. 

Coffee
Stanna till på nya favoritcaféet. Här hittar du smarriga räkmackor, nybakta bullar och goda koppar kaffe och kan njuta av dansbanden och underhållningen på scen. Cafét är öppet på utresan sön–lör 16.15–23.00, hemresan sö–tor 08.00–15.15, fre–lör 07.30–15.15.

Bar
Efter några uppvärmningsvändor på dansgolvet är det uppskattat med något uppfriskande. Unna dig ett glas bubbel, någon god öl eller hitta nya favoritdrinken. Se öppettider

Lounge
Slå dig ner, slappna av och bara njut av den hänförande sjöutsikten. Här i loungen är tempot lite lägre och perfekt för att bara få umgås, prata och hinna ikapp.

Minderåriga får vistas i Melody efter kl 23.00.

Kaffestund i Seamore Champagne Lounge

Viking Grace

Njut av skärgården över en härlig kopp kaffe som bryggs direkt vid bordet samt en meny med söta och salta snacks, bl a croissant med rökt renmousse, bröd från Rosala med skagen och sikrom, vaniljpannacotta, chokladkaka smaksatt med espresso, citron-cupcake, färsk frukt och bär med vaniljganache.

Servering kl 11.00 och 12.00, pris 214:-/pers. Endast förhandsbokning.

Coffee & Joy

Gabriella

Det nya och trendigt trivsamma kaféet Coffee & Joy på Gabriella erbjuder dig en lugn och gemytlig kaffestund. Här serveras nybakta godsaker och matiga smörgåsar till ditt val av kaffe.

Nyhet! Förboka take away-frukost (kaffe/te, juice, yoghurt, frukt och sandwich) och hämta ut i cafét innan avgång.

Bottega Prosecco Bar på Viking Cinderella

Bottega Prosecco Bar

Viking Cinderella

Restaurangdelen serverar italienska specialitéer och delikatesser till lunch, middag och nattmat. Här kan du även få en äkta italiensk espresso eller lyxa till det med ett glas Prosecco.


Sea Side Café

Rosella, Mariella och Amorella

Fräscht och nybakat är konceptet som gäller i Sea Side Café oavsett om du tittar förbi för att äta något sött eller något mer matigt.

Take away-frukost

Förboka en take away-frukost eller picnic-påse och hämta ut i cafét innan ankomst.


Street Café

Rosella

I Street Café kan du njuta av bland annat bakad potatis med Rosellas erkänt goda räkröra, en varm toast, vår favoritsmörgås Surf n' Turf och förstås äkta italienskt kaffe som espresso eller caffé latte. Här kan det också dyka upp några specialare under begränsad tid!


Sweet & Salty Café

Viking Grace

Ett modernt och tidlöst café på Viking Grace med ett riktigt stort utbud. Här äter du allt från frukost till enklare middagar och det du blir sugen på däremellan. Sweet & Salty har öppet så gott som hela dagen och ett lekrum är beläget strax intill.


Boka resa

Dagskryssning med Afternoon Tea

På dagskryssningen från Stockholm till Mariehamn kan du och dina vänner njuta av Afternoon Tea ombord på Amorella under återresan.

fr 329:-/pers
Viking Line Club: fr 309:-/pers

Läs mer och boka