Möteslokaler på Viking XPRS

Alla förutsättningar för trivsamma och effektiva dagkonferenser. Väljer ni en möteslokal ombord på Viking XPRS så ingår den senaste AV-tekniken och vi kan anpassa lokalen för ert ändamål.

Viking XPRS har en modern konferensavdelning med flexibla utrymmen för både mindre och större konferenser. De åtta rummen har plats för 224 konferensgäster och är utrustade med den senaste AV-tekniken och trådlös Internetanslutning.

Konferensavdelningen är centralt placerad ombord på däck 7, nära informationen. I direkt anslutning finns en separat lounge för affärsresenärer som önskar avskildhet.

På en reguljärresa kan mötet fortsätta till kl. 16 och på resor från Tallinn kan man börja mötet redan kl. 15. Vår uppskattade salladsbuffé finns också att beställa.

  • 8 konferensrum för 12–200 personer
  • Kapacitet för totalt 224 personer
  • Den största enskilda mötessalen rymmer 88 personer. Genom att kombinera rummen får man plats för upptill 200 personer.

Mat och dryck

Vi vet att god mat och dryck är en viktig del av en lyckad konferens. Därför lägger vi stort krut på de kulinariska upplevelserna med trendiga teman och kända gästkockar.


Läs mer