Tallinn Viimsi SPA Hotel

Utöver vanliga hotelltjänster ger Viimsi Spa-hotellet i Tallinn, chans att semestra på ett både aktivt och hälsosamt sätt för vuxna och barn. Hotellet ligger på den natursköna Viimsi-udden. Regionen erbjuder fina möjligheter för utomhusaktiviteter med sina sandstränder, och vandringsleder i skog och mark. Spahotellets nyaste attraktion är Atlantis H2O Aquapark, som är Estlands största interaktiva vattenpark (mot tilläggsavgift).

Fakta

Läge: Hotellet ligger vid natursköna Viimsi-udden 10 km från Tallinns centrum. Du kan boka utflykter och transport på hotellet. Transport till stranden under sommarsäsongen. Buss 1A trafikerar från Tallinns centrum till hotellet och vice versa 4–5 gånger i timmen.
Restauranger: Viimsi Spa bufférestaurang, lobbybar 24 h, japansk Sushi time-restaurang, engelsk Black Rose-pub, Zoo-cef+e i barnparken, café i bastuavdelningen och sommarterrass.
Övrigt: Gästerna har tillgång till bastuavdelningen med pool. Hotellet har också en skönhetssalong och ett wellnesscenter, frisör och tandklinik. Barnparken erbjuder aktiviteter för barn i olika åldrar från klättring till ishall med konstis. Gästerna kan besöka den nya Aquapark Atlantis H2O, som är ett interaktivt äventyrsbad, mot tilläggspris. De största attraktionerna är åtta olika längders vattenrutschkanor och en flod- och vågbassäng. Biljetter köps på plats. Familjebiljett kostar €15–25 beroende på datum. Intill hotellet ligger också en biograf som visar 3D- och 5D-filmer.
Adress: Randvere tee 11, Viimsi 74001, Harju maakond, Eesti
Tel: +372 606 1000
E-post: info@spatallinn.ee

Day spa-paket

Tallinn Viimsi Spa-hotellets Day spa-paket är ett bra alternativ i synnerhet för dig som övernattar ombord på Viking XPRS i Tallinn och går i land på morgonen. I paketet ingår frukost samt inträde till spa, gym och pool. Dessutom ingår inträde till barncentret med många aktiveteter för barn i olika åldrar så paketet passar därför utmärkt även för barnfamiljer. Frukost serveras på vardagar kl 07.30–10.00 och under helger kl 08.00–11.00.

Pris

  • 210:-/vuxen
  • 100:-/barn 6–11 år
  • 0:-/barn 0–5 år

Giltigt måndag–söndag t o m 31/12 2017. Paketet adderas i onlinebokningen.

Så här bokar du

  • Steg 1 – boka din resa Stockholm–Helsingfors–Stockholm.
  • Steg 2 – gör en separat bokning för din resa Helsingfors–Tallinn–Helsingfors, med tillval av valfritt hotell.

Byte av fartyg i Helsingfors. Observera respektive fartygs avgångs- och ankomsttider.