Sportresor

Upplev ett träningsläger med laget, utmana dig själv och spring ett motionslopp eller boka en golfresa med golfkompisarna - oavsett om ni siktar mot stjärnorna eller är glada amatörer hjälper vi er att hitta de rätta träningsmöjligheterna på Åland eller i Finland. På köpet får ni en trevlig resa över Östersjön som garanterat ger er en oslagbar teamkänsla.

Hitta toppformen på Åland

Åland erbjuder toppmoderna idrottsanläggningar för en mängd sporter och arrangerar flera roliga tävlingar och cuper, mestadels fotboll. I priset ingår båtresa, måltider, hotell samt träning.

fr 1065:-/pers

Golfpaket & Golfresor

Dags för en golfresa? Vi erbjuder flera golfpaket med för dig som vill spela golf på Åland. Båtresa, hotell och greenfee till Ålands bästa golfbanor ingår!

fr 826:-/pers

Ha styrelsemötet på Cinderella

Boka in en konferens på vår nöjeskryssare Cinderella och ni får hela nöjesutbudet på köpet. I priset ingår kryssning, måltider inkl dryck, fyra timmars konferensrum med dryck och frukt.

fr 895:-/pers

Kampanj: fr 805:-/pers

Träna i Finland på Kisakallio Sports Institute

Träna innebandy och bo på Kisakallio Sports Institute, en modern anläggning som passar såväl elitspelare som amatörer. Resa, måltider, boende och träning på anläggningen ingår.

fr 1995:-/pers