Kryssning med barn

På Viking Line är de minsta gästerna våra favoriter. Det märker du på lekrum med bollhav, roliga aktiviteter och inte minst det mumsiga buffébordet. Addera skeppskatten Ville Viking och du har ett recept som hela familjen minns länge!

Buskul på fartygen

De minsta resenärerna trivs bäst på Helsingfors- och Åbofartygen, men under sommarlovet öppnar vi upp lekrum även på Viking Cinderella.

Barn reser gratis!

Alla barn under 12 år kryssar gratis och de som är under 6 år äter dessutom utan kostnad i Viking Buffet.

Ville Viking Club

Upptäck Östersjöns roligaste barnklubb med vår egen skeppskatt Ville Viking. Mjau o´hoj och välkommen i klubben!

Höstlov med Ville Viking

På höstlovet kan du glömma mattefröken för en stund. Här finns en bra vikarie – Ville Viking! Det utlovas massor med tävlingar, leksaker och upptäcktsfärder ombord. Och kom ihåg – alla barn under 12 år kryssar gratis.

Ville Vikings armband

Glasspinne och obegränsat med läsk. Barnen får behålla ett specialglas och en överraskningsgåva. 71:- för barn 0–11 år. Gäller under hela kryssningen.

Barnkalas ombord

Dags för barnkalas? Ett roligt och annorlunda sätt är att fira ombord. Ni kan till exempel fira under en Helsingforskryssning eller över en dagskryssning till Åland.

81:-/deltagare

Familjekryssningar

Låt oss förse dig med tips och erbjudanden inför din barnsemester! Mumintroll, äventyrsbad och andra roliga aktiviteter. Barn reser och äter för 0:-


Program året runt

På fartygen finns gott om program för alla små vikingar året runt, men under semesterperioder och på sommaren har vi t o m specialprogram. Vi erbjuder många sorters specialavgångar och paket, men kom ihåg att det är gott om skoj också på helt vanliga avgångar. Alla barn är välkomna att syssla och pyssla i vårt muntra sällskap.

Lekrum

De flesta av våra fartyg erbjuder en mängd underhållning och lekar för barn av alla åldrar. Här kan man lätt tillbringa hela dagen. Barnens stora favorit, bollhavet, är på Viking Grace utrustat med klättermöjligheter. Läs mer om våra lekrum på Viking Grace, Rosella, Amorella, Gabriella, Mariella och Viking XPRS.