Sevärdheter i Tallinn

Följ med oss till Tallinn och upptäck en stad där nordisk prydlighet och ljusa sommarnätter möter Hansans medeltid. Ströva i mysiga, medeltida gränder, njut av god mat, spela golf eller lyxa till det med en härlig spavistelse. Det finns mycket att se och göra i Tallinn helt enkelt.

Se vad som händer i Tallinn just nu i evenemangskalendern. Passa på att boka utflykter i samband med din resa. Bläddra i vår Tallinnguide (pdf) 

 

Kultur, museer och nöje

Konst, exotiska växter, vattenrutschbanor, barockslott och gamla u-båtar. I Tallinn finns allt möjligt att se och uppleva. Ett måste är ett besök i Gamla stan och missa inte Kalev Spa.

Restauranger och barer

Tallinns stora utbud av restauranger är häpnadsväckande. Här hittar du allt från afrikanska till thailändska, medeltida och moderna restauranger.

Spaupplevelser

I Tallinn finns det gott om spamöjligheter, till betydligt lägre pris än hemma. Vi rekommenderar spa-anläggingarna på de finare hotellen.

Sagokungarike för barn

Tallinn är ett drömresmål för barn i alla åldrar. En stad full av roliga aktiviteter, som garanterat sätter krut på hela familjen!