Radisson Blu Marina Palace

Det legendariska och moderna Radisson Blu Marina Palace-hotellet är beläget vid Aura å i hjärtat av Åbo. Gästerna kan enkelt promenera till många av stadens kulturella sevärdheter. Detta eleganta hotell har 184 bekväma rum och sviter och erbjuder en Blu Dreams®-upplevelse med Magic Bed® för att garantera en god nattsömn. Upplev den nytillagade barbeque-menyn på Grill it! Marina, eller ta en drink i den intilliggande baren eller på terrassen vid ån på sommaren. Genom åren har hotellet stått som värd för celebra gäster, inklusive alla finska presidenter, Kung Carl XVI Gustaf och Drottning Silvia.

I priset ingår

  • Båtresa Stockholm–Åbo t/r
  • Del i Economy-hytt
  • En natt med del i dubbelrum inkl frukost på Radisson Blu Marina Palace
  • Tillgång till hotellets bastu och fitnessrum

Erbjudandet gäller t o m 29/12 2017. Priset kan variera med avresedag och avgångstid. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

När vill ni resa?

Nya Viking Grace avgår dagligen kl 07.45 (retur från Åbo kl 20.55 lokal tid). Amorella avgår kvällstid kl 20.00 (retur från Åbo kl 08.45 lokal tid).

Fakta

Läge: Du bor på stranden vid Aura å. 2 km från hamnen, 1,3 km till järnvägsstationen.
Restauranger: Grill it! Marina, Coffee Bar by Coffee House, Marinas festvåning, sommarterrass.
Övrigt: Gym, bastu, cykeluthyrning, skönhetssalong, konferensrum.
Adress: Slottsgatan 32, 20100 Åbo
Tel: +358 320 1234 710
E-post: info.turku@radissonblu.com


Museum Walk – ett kort laddat med förmåner!

Kortet ger dig fritt inträde till de flesta museer i Åbo. Förköpspris i samband med bokning 349:- (giltigt i 72 timmar). Läs mer om Museum Walk

Turku Art

Åbo är en stad full av klass, kultur och historia. Med ditt Museum Walk-kort upplever du stadens bästa konstmuseer enkelt och bekvämt, som t ex Åbo konstmuseum. På Aboa Vetus & Ars Nova lär du dig mer om medeltida historia och njuter av modern konst, och på lördagarna serveras även en populär jazzbrunch. Åbo slott och Sibeliusmuseum bjuder också på härliga kulturupplevelser.

Food Walk

Åbo har en fantastisk matkultur och en genväg till stadens bästa restauranger får du genom att boka ett Food Walk-kort. Läs mer om Food Walk


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.