Erbjudande till föreningar

Vi har tagit fram ett specialerbjudande som ger alla föreningsmedlemmar möjlighet att komma ut till havs med våra fartyg för att kombinera mötestid med mat, underhållning, spa-behandlingar och taxfree-fynd. Oavsett om du vill ha fokus på effektivitet, utbildning, träning eller bara samla gruppen och kryssa för nöjes skull, så har vi ett upplägg för dig.

Just nu bjuder vi på både konferens och hytt när ni som förening bokar en resa med Cinderella eller Amorella. Genom vårt samarbete med Folkspel får ni dessutom fyra Sverigelotter att skrapa när ni bokat en konferens.

Viking Line stödjer svenskt föreningsliv.

I Sverige är över 5 miljoner människor medlemmar i en förening och de flesta finns inom idrottsrörelsen. Men ett blomstrande föreningsliv är inget som finns naturligt i ett samhälle. Det kräver engagemang och tid, och framför allt – pengar. Det är här Viking Line kommer in i bilden. För oss på Viking Line är det viktigt att föreningslivet fortgår och får fortsätta utvecklas, och just därför stödjer vi som partner till Folkspel svenskt föreningsliv sen många år tillbaka.

I prisexemplet ingår

 • Dygnskryssning Stockholm–Åbo med Amorella*
 • Del i Economy-hytt för upp till fyra personer
 • Frukost
 • Buffémiddag inkl vin, öl, läsk och kaffe
 • Fyra timmars konferens ombord inkl kaffe och frukt

* Dygnskryssning Stockholm–Mariehamn med Cinderella mot tillägg.

Erbjudandet gäller alla dagar 16/8–30/12 2017 på Cinderella, samt lördag–torsdag 21/8–30/12 2017 på Amorella. Gäller vid minst 10 deltagare. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du bokar. Begränsade konferensmöjligheter ombord under högsäsong. Boka med kod SKMÖTE.
 

Nu är det er tur!

Folkspel bjuder på 4 lotter när ni bokar konferens!

Vänner på däck

Nytta och nöje

På vår nöjeskryssare Viking Cinderella får ni Östersjöns bredaste nöjesutbud på köpet. Utöver goda konferensmöjligheter väntar toppartister, liveband, dans, smakfulla måltider och bastu- och spa-avdelning.

Konferens ombord

Koncentrerad konferens

En dygnskonferens med Amorella till Åbo ger er hela 23 timmar ombord, utan att ni behöver vara borta mer än en dag från plikterna hemma på landbacken.

Mot tillägg

 • Uppgradera hytten och bo ännu bättre
  Se olika hyttalternativ på Cinderella och Amorella.

 • Seaview Dining – elegantare och lugnare miljö
  Vill ni hellre äta en trerätters meny i Seaview? Se menyförslag. Frukost i Seaview betyder elegantare och lugnare miljö samt ännu större utbud.

Konferenspaket à la Michael Björklund & Viking Ladies

För att vässa vår konferensservering ytterligare har vi, i samarbete med stjärnkocken Michael Björklund, tagit fram två komplement till Baspaketet. Från och med nu kan du köpa till Pluspaketet som förutom fyra timmars konferens med kaffe och frukt inkluderar smågodis, naturgodis och grönsaksstavar med dipp. Det lyxigare Premiumpaketet innehåller bland annat salta och söta munsbitar och ett glas bubbel per person. Garanterat uppskattat!

Menyer

• Amorella, Gabriella, Mariella, Grace
• Viking Cinderella
• Rosella
• Viking XPRS

Gäller t o m 30/9 2017.