Konferenskryssning – boka er konferensresa till havs!

Samla kollegorna och arbetsgruppen och bjud in till en konferens som ger ny energi. Vi har flera alternativ för er som funderar på att boka en företagsresa. Dagskonferens eller konferens med övernattning, stora och små lokaler, skräddarsydda aktiviteter, spa och restauranger. Boka en prisvärd konferens på Östersjön idag!

Bläddra i vår konferensbroschyr för mer inspiration!

Erbjudande

Passa på att boka konferensen till specialpris! Här har vi samlat aktuella erbjudanden för dig som letar efter en extra prisvärd konferensresa.

Dagkonferenser

Boka en endagskonferens från Stockholm eller Kapellskär som bjuder på effektiva konferenstimmar, god mat och härligt umgänge. Medan ni är kreativa, avlöser kobbar och skär varandra utanför fönstret.

Konferenspaket med övernattning

Längre tid ombord svetsar samman gruppen lite till. Mer tid ombord ger er fler timmar att mötas, äta gott och umgås ombord. Välj vår nöjeskryssare Cinderella eller åk på dygnskonferens till Åbo. Följ med till Helsingfors och få en sevärd huvudstad på köpet.

Konferenshotell

Lägg till konferenstid på ett trevligt hotell i land. Vi skräddarsyr upplägget efter era önskemål och erbjuder prisvärda paket där både måltider och boende ingår.

Kontakta oss

Vi försöker återkoppla inom 2 tim under ordinarie arbetstid, mån–fre 09.00–17.00. Det går även bra att ringa oss på tel 08-452 40 40.