Taxfree

Minst 25% förmånligare än i land! Men det är inte bara priserna i våra taxfreebutiker som gör dig glad på våra kryssningar utan även det stora sortimentet.

Månadens erbjudanden!

Passa på att fynda kläder, smycken, smink, parfym och dryck! Specialerbjudanden »

Taxfree-sortiment

Vill du veta priset på en speciell produkt eller skapa en shoppinglista innan du reser? Välj det fartyg du ska kryssa med nedan för att komma till vår sortimentlista.

Cinderella/Rosella

Se taxfreesortimentet på Viking Cinderella och Rosella.

Helsingfors/Åbo

Se taxfreesortiment för Helsingfors och Åbofartygen. Amorella, Gabriella, Mariella och Viking Grace.

Bra att veta


Tullregler
: Åldersgränser och köp av snus ombord.


Cinderella: Inga alkoholhaltiga drycker säljs i taxfreebutiken under utresan från Stockholm fredag och lördag kväll.


Leverans till bildäcket: Meddela bilincheckningen vid beställning av öl/vin direkt till bilen, när du är borta mer än 20 timmar.


Valutakursen ombord: 1 EUR = 9,20 SEK (1 SEK = 0,1086 EUR) Vi förbehåller oss rätten av ändringar av priserna i SEK ifall valutakurserna ändras märkbart.


Boka resa

Våren 2017 – en tid för förnyelse och ljus! Det gäller även våra butiker. Vårens mode och skönhetstrender är fräschare än tidigare. Ljusa färger som kryddas upp med spännande färgklickar , blommiga mönster och härliga accessoarer. Samt en hel del doft, hudvård och make up nyheter! Njut av våren och välkommen till våra butiker!

Planera dina inköp i appen!

Gör inköpslistan innan resan och ha med dig i fickan. I appen ser du hela vårt sortiment och aktuella priser. Hämta appen för iPhone eller Android.