RITUALS Home & Body Cosmetics

Äntligen har RITUALS kommit till Viking Cinderella, Viking Grace och Rosella! Unna dig en lyxig duscholja, renande saltskrubb eller löddrande duschgel till taxfree-pris.

År 2000 startade Raymond Cloosterman sitt RITUALS. Hans filosofi är att förändra dagliga rutiner till speciella stunder av välbefinnande med fina och lyxiga produkter, att reflektera över de små sakerna i livet och berika det med lite lyx. 

RITUALS kollektioner är baserade på österländska traditioner. Denna uråldriga kunskap, i kombination med utvalda ingredienser, sammanför vi med innovativ teknik. På så sätt skapar du ett autentiskt Haman hemma, får Yin och Yang mer i balans med Tao-kollektionen och upplever den ayurvediska visdomens kraft i ditt te, din kroppsskrubb eller aromatiska olja.

Produkterna innehåller endast naturliga, hållbara och ekologiska ingredienser.


Style & Beauty

Läs den första utgåvan av vår helt nya magasin! Från och med nu kommer vi ge dig de bästa nyheterna, tipsen och inspirationen inom mode och skönhet - tre gånger om året. 

Planera dina inköp i appen!

Gör inköpslistan innan resan och ha med dig i fickan. I appen ser du hela vårt sortiment och aktuella priser. Hämta appen för iPhone eller Android.