Res till Tallinn

Vänliga Tallinn har utvecklats dramatiskt de senaste tio åren. Det är fortfarande ett budgetresmål, men med en allt tydligare kvalitetsstämpel. Design och mode följer internationella trender utan att förlora sin särprägel. Här finns också riktigt bra gourmetrestauranger där du äter för halva priset jämfört med i Sverige.

Upptäck prisvärda Tallinn

Följ med oss till Tallinn och upptäck en stad där nordisk prydlighet möter Hansans medeltid. Många unga talar utmärkt engelska. Shoppingmöjligheterna är utmärkta. Ett elegant kafé-, klubb- och restaurangliv lockar turister från hela Europa och trots det är huvudstaden fortfarande mycket prisvärd. Passa på!

Året runt kan du resa reguljärt till Tallinn via Helsingfors med Viking XPRS. Sommartid kan du även resa med vår katamaran Viking FSTR från Helsingfors. Det är valet för dig om du vill ha en dag i land eller sova en natt på hotell i Tallinn! Du kan enkelt lägga till utflykter i land på din bokning.

Res till Tallinn från Stockholm i sommar

I perioden 30/6–5/8 kan du åka på kryssning till Tallinn direkt från Stockholm. Du får två nätter och en heldag ombord på Mariella eller Gabriella. Obs, ingen avstigning sker i land vid kryssning. För dig som vill ha tid att upptäcka Tallinn rekommenderar vi att du bokar ett av våra prisvärda hotellpaket i Tallinn, då ingår resa från Stockholm och boende i land.