STAR FM 80-talskryssning på Viking Cinderella 20/10

Äntligen, nu är det dags! Den 20 oktober kör vi STAR FMs 80-talskryssning ombord på Viking Cinderella. På scen, ingen mindre än Nik Kershaw! Givetvis åker programledare från STAR FM med och DJ:ar, håller i frågesport och ser till att det är kanonstämning ombord! Dessutom kör vi maskeradtävling. Ta på dig din bästa 80-talsutstyrsel och vinn fina priser!

Missa inte årets stora 80-talsparty till havs! Ta med kompisgänget på STAR FMs 80-talskryssning! Se till att säkra din hyttplats redan idag!

I prisexemplet ingår

  • Nöjeskryssning Stockholm-Mariehamn
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt.

Erbjudandet gäller med avresa fredag 20/10 2017. Tillägg för övriga hyttkategorier. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Artist

Nick Kershaw

Nik Kershaws imponerande CV startar 1984 med utgåvan av hans album Human Racing på MCA. Den innehöll hits som "Will not Let The Sun Go Down On Me" och "Wouldn't It Be Good" och uppnådde flera platinaförsäljningar. Den lika framgångsrika The Riddle följde och i juli 1985 intog han Wembley-scenen för att uppträda på Live Aid. 1990, efter fyra MCA-album och en försäljning på över 8 miljoner skivor, lämnade Nik strålkastarljuset för att koncentrera sig på sångskrivande och produktion.

Dj-lineup

Presenteras inom kort.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.

Glöm inte giltig ID-handling
Obligatorisk ID-kontroll sker innan ombordstigningen på Viking Cinderella. Även barn ska kunna uppvisa giltig ID-handling.