HBTQ-kryssning med Viking Cinderella 7/9

Torsdagen den 7 september har du chansen att följa med på höstens heta gaykryssning med Viking Cinderella. Förutom god mat, fylliga viner, sköna spabehandlingar och grym taxfreeshopping njuter vi av en specialshow med Pam Ann och bingo med Miss Inga. På scen välkomnar vi årets homo/bi (QX Galan) Oscar Zia, bandet Dismissed och Babsan som firar sin födelsedag med er. På dansgolvet väntar alla våra bästa DJ:s!

Klicka i att du kommer och se vilka andra som är med på resan i vårt Facebook-event!

In English

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisexemplet ingår

  • Nöjeskryssning Stockholm–Mariehamn
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt.

Erbjudandet gäller med avresa från Stockholm 7/9 2017. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Arrangeras i samarbete med Moxy, Limbo/Candy & King Kong.

DJ Daniel Olsson

Daniel Olsson började sin karriär som DJ inom underground house och tech communityn för över 10 år sedan i London. Han har sedan dess figurerat mycket på gayklubbar och barer runt om i landet samt sin hemstad Stockholm. Han är idag resident DJ på bl a KING KONG, SLM, Mälarpaviljongen och Urban Deli, för att nämna några.
Soundcloud

DJ Pamela

DJ Pamela började sin DJ-karriär redan 1994 och har huvudsakligen fått gaygolven att gunga rejält sedan dess. Hon har bland annat spelat på legendariska Bitch Girl Club, Stockholm Goes Gay, Propaganda. Resident på Kolingsborg, Limbo, Candy och KING KONG, Urban Deli och Mälarpaviljongen. Gästar flera av landets Pridefestivaler och älskar Moxy villkorslöst!

DJ Fride

Dj Fride spelar på de flesta stora tjejfesterna i Stockholm och Oslo. Hon har också spelat på fester och festivaler runt i värden som Henriettas i NYC, Pinked i Wien, Velvet på Ibiza och Ella på Mallorca för att nämna någon. I tillägg står hon också bakom gaybaren SO i Oslo. Dj Fride har arbetat som Dj sedan 2001 och är resident Dj på Moxy, Urban Deli i Stockholm och SO i Oslo.

Musikstil: Ny och retro HipHop o RnB, Pink Disco och Soft Cl House, in other words, crazy and fun floor fillers.

DJ Inca

DJ Inca började sin karriär på Club Indigo i Malmö och tog sig sedan till Club Connection och MouseClub (Stockholm). Hon har sedan spelat på diverse gayklubbar och Pridefestivaler runt om i Sverige; Paradise, Candy, Moxy, Tjejfesten, Clean, Wonk och Bee Bar för att nämna några.

DJ Puta Powder

Denna Dirty Disco Drottningen glädjer oss med sitt närvaro endast vid extraordinära tillställningar. Hon började sin karriär på Libra på Kolingsborg, fast hennes alter ego Bernhard har en lång karriär inom gayvärden. Förutom Pridefestivalar runt om i hela Sverige är han en av arrangörerna bakom Candy och Limbo, samt drev Korlingsborg och så klart resident på KING KONG!

Puta Powder aka Berhnard har bara ett motto som DJ – Music in the answer!

Dismissed

Vi är Dismissed, ett band som älskar musiken och hatar fördomar och förtryck. Vi står för kärleken. Vi står för festen. Vi står för glittret. Vi står för att torka varje mascarastril som rinner ner för kinden och ge gärningsmannen den käftsmäll hen förtjänar. Varje sekund som folk berövas rätten att älska, vara och känna som en vill kommer vi finnas, som en glimt av hur det kan vara. Se video

Pam Ann

Australiensiska komikern Caroline Reids alter-ego flygvärdinnan Pam Ann är på besök. Välkommen ombord på en mycket underhållande resa! pamann.com

Gerilladejting

Singelmingel för glada killar gör nypremiär på Dancing Queen!

Gerilladejting startade på Alla hjärtans dag 2014 som ett alternativ till dejting i digital form. Ett sätt för killar att lämna hemmet, logga ut, lägga undan smartphonen och umgås med andra singelkillar i verkligheten en kväll i månaden. Som en bra hemmafest utan risk att ragga på värdinnans kille eller hennes straighta bror. Ombord på båten tar vi över baren på däck 10 i Étage kl 21.00–22.30. Ta med dig själv och din bästa singelkompis, var glad & var DU. Vi ses!

Hotellhänget

Torsdagen den 7 september lämnar Hotellhänget fast mark och glider in i solnedgången tillsammans med Moxy, Limbo/Candy, KING KONG och QX. Från kl 19.00 till 23.00 hänger vi i Hornblowers Pub och där möts ni av arrangörerna för Hotellhänget.

Hotellhänget har funnits sen 2013 och samlas på olika hotell var femte fredag för att mingla. Idag är vi snart 4000 medlemmar och vi är en salig blandning av åldrar och orientering. Vår målgrupp är alla nyanser av kvinnor, med vänner, och har som ledstjärna att vi ska vara snälla mot varandra.

Bokcirkel – författare

Bokcirkel

Tallbergs Förlag arrangerar en författarafton dagtid på HBTQ-kryssningen.

8 september

  • 11.00–12.00 Podcastinspelning inför publik med författare
  • 12.00–14.00 Panelsamtal med författarna Marcus Tallberg, Petra Sandberg Holstensson, Camilla Gisslow, Niclas Christoffer, Emil Åkerö och Anna Benson.

Tallbergs FörlagVi kommer att prata om varför HBTQ-litteratur behövs. Hur viktig är den sortens litteratur för dagens samhälle? Om normer – huvudkaraktären är gay – ska läsaren vara gay då? Vem vänder sig böckerna till? Och hur använder man han/hen/hon/en/man?

Innan panelen kommer Tallbergs Podcast att samtala med Niclas Christoffer och Petra Sandberg Holstensson inför publik. Kom och hitta en bra plats för panelen och vänta genom att lyssna till vårt samtal.

Inte bara räkfrossa utan en hel skaldjursplatå

Boka vår populära och prisvärda skaldjursplatå på Viking Cinderella. För endast 420:- får ni en hel platå med färsk hummer, havskräftor, insjökräftor, vinkokta musslor, färska räkor, rökta räkor samt krabbklor. Helt ljuvligt! Och ni som älskar ostron ska självklart boka Cinderellas exklusiva skaldjursplatå där det ingår både ostron och tonfisk-sashimi för 560:-.

Ta bussen till båten

  • 6/8–16/11: Fri buss sön–ons, 50% rabatt tors, ord pris fre–lör

Gäller inom Viking Lines ordinarie upptagningsområde. Ord pris 200:- t/r. Avvikande priser kan förekomma på special- och temakryssningar.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.

Glöm inte giltig ID-handling
Obligatorisk ID-kontroll sker innan ombordstigningen på Viking Cinderella.