Cinderella Classical Music Cruise 3/9

Följ med på en sensommarkryssning i den klassiska musikens anda – Cinderella Classical Music Cruise. Vi njuter av livemusik (Mascagni, Mozart, Massenet m fl) på flera scener och du får möta artisterna på nära håll. Självklart bjuds det även på dans ombord. Så fira av sommaren på bästa sätt via en unik musikupplevelse genom världens vackraste skärgård!

I samarbete med Nordic Music och Jablonski Productions.

Vi har skapat en spellista på Spotify med musik från kryssningen, lyssna och njut!

I prisexemplet ingår

  • Dygnskryssning Stockholm–Mariehamn
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt
  • Inträde till samtliga konserter (entré till kvällskonserten förhandsbokas i steg 3 i online-bokningen) 

Erbjudandet gäller med avresa 3/9 2017. Entrébiljett till kvällskonserten måste förhandsbokas, tillägg för sittplats på parkett.  

Boka biljett till kvällskonserten

Efter förra årets succé bjuder vi i år på två konserttillfällen under kvällen, kl 21.00 och kl 23.15. För bästa upplevelse har vi begränsat antalet platser per konsert och för inträde behöver du förhandsboka en (kostnadsfri) konsertbiljett. För dig som vill njuta av en konsertupplevelse på bästa plats erbjuder vi även sittplatser på parkett mot ett tillägg på 60:-.

Båda konserttillfällena har samma program och endast en biljett per person kan bokas. Dörrarna öppnar 30 minuter innan konsertens början. För dig som bokar biljett till konserten kl 21.00 rekommenderar vi bordsbokning till middag kl 18.00 eller 18.30.

Konsertbiljetten förhandsbokas i steg 3 i online-bokningen.

Loa Falkman

Orkestern inleder kvällskonserten storstilat med 1:a satsen ur Beethovens välkända 5:e symfoni. Storsångaren Loa Falkman bjuder med sin karaktäristiska baryton bland annat på Jussi Björlings paradnummer "Till havs" samt berömda arior!

Christian Svarfvar

Vi njuter av fenomenale violinisten Christian Svarfvar, som tillsammans med St Matteus Symfoniorkester under ledning av Sonny Jansson, spelar stycken ur Vivaldis fantastiska Årstiderna. Vi bjuds även på suggestiva toner ur Brahms ungerska valser nr 1 & nr 5 där inte minst den sistnämnda får er att le igenkännande...

Internationella musikerna Marek Szlezer och Jan Kalinowski, piano respektive cello, är solister i bl a en eldig dubbelkonsert av argentinaren Ástor Piazzolla. Vid konserterna får vi även lyssna till pianisten Patrik Jablonski som spelar såväl solo- som kammarmusik.

  • Matilda Sterby – sopran, Elisabeth Leyser – mezzosopran, Caspar Engdahl – baryton

I restaurang Seaview bjuds vi på skönsång av tre sångare ur den yngre generationen. Tillsammans med en pianist sjunger de några av de mest kända och älskade ariorna och sångerna.

Petra Jablonski

I Hornblower's pub spelar den mångsidige gitarristen Per-Owe Solvelius ljuva toner, inte minst tillsammans med gästsolisten Petra Jablonski.

Till måndagskonserten utlovas t ex Mascagnis vackra Intermezzo ur Cavaleria Rusticana och andra smäktande toner.

Musikquiz

Under resan finns möjlighet att prova dina kunskaper i klassisk musik då vi gör en populär musikfrågesport med musikexempel av våra medverkande musiker!

Lyssna på musiken

Vi har skapat en spellista på Spotify med musik från kryssningen, lyssna och njut!


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.