Kryssningar

Välkommen till kryssningsguiden. Vi ger dig översikten du behöver för att hitta den bästa kryssningsupplevelsen för dig och ditt sällskap. Oavsett om du är ute efter en lyxkryssning med spa, en mysig barnsemester eller en weekendresa med kompisgänget har vi kryssningar som passar just dig. 

Våra kryssningar från Stockholm och Kapellskär avgår flera gånger varje dag till Helsingfors, Åbo och Åland och bjuder på stor valfrihet.

Välj nedan en kryssningstyp eller kryssningslängd.


Vet du redan vad du söker? Ta en genväg till onlinebokningen. Boka direkt »


Vilken typ av kryssning söker du?

Reser du med familjen, din andra hälft eller med vännerna? Längtar du efter party eller vill du bara relaxa? Alla har olika behov. Hitta den kryssning som passar dig bäst.

Nöjeskryssningar

Följ med våra fartyg till havs. Ombord väntar stjärnartister, populära dansband, jazzorkestrar och Östersjöns bästa dansgolv.

Familjekryssningar

Låt oss förse dig med tips och erbjudanden inför din barnsemester! Mumintroll, äventyrsbad och andra roliga aktiviteter. Barn reser och äter för 0:-

Spakryssningar

Ta med dig någon du gillar och njut av kurbehandlingar à la Kerstin Florian, bastubad, poolhäng, havsutsikt och Östersjöns enda snögrotta.

Mat- och dryckeskryssningar

För gourmanden i dig presenterar vi en härlig mix av kryssningar med fokus på livets goda. Gourmet-, lyx och firakryssningar till priser som inte borde vara möjliga.

Special- och temakryssningar

För dig med specialintresse presenterar vi en handfull kryssningar med olika teman. Välj din favorit och boka sedan snabbt.

Kryssningar med teater

Smidigt och förmånligt. När du väljer en teaterresa med Viking Line ingår allt. Bekvämare kan det inte bli. Platserna går ofta åt snabbt så vänta inte med att boka!

Julbords- och julkryssningar

Idén att lämna julstressen och gå till sjöss är helt enkelt genial. Låt det bli en tradition. Ombord väntar musik, härlig stämning, julklappar till taxfreepriser och vårt julbord med över 50 rätter.

Nyårskryssningar

Samla vännerna för en nyårskryssning och fira nyår i flra tidszoner! Ombord väntar en trerätters nyårssupé med vinpaket, färgsprakande shower, artister, dans och mycket mer. Vi lovar att nyårsafton 2017/2018 blir en kväll att minnas!


Hur lång tid vill du kryssa?

En brunchkryssning över dagen, en escape från vardagen ett dygn eller en weekend i en annan stad. Här hittar du lätt en kryssning som passar dig.

Dagskryssningar

En dagskryssning i Stockholms skärgård ger tid för att umgås och koppla av. Vi har dagskryssningar från Stockholm och Kapellskär till Åland.

Dygnskryssningar

Smit iväg på en 24-timmars kryssning och njut av god mat, underhållning, shopping, relax och en god natts sömn. Vi har dygnskryssningar från Stockholm till Åland och Åbo.

Weekendkryssningar - hotellpaket

Vad ger mer energi än en minisemester i Finland? Weekendkryssning till Helsingfors, retreat på Åland eller matpromenad i Åbo. Vi erbjuder hotellpaket för alla plånböcker. 

Kryssningar med Viking Line

  • Kryssningar för familjer, par och vänner
  • Spa ombord på alla fartyg
  • Stort utbud av restauranger
  • Lekrum och barnaktiviteter
  • Alltid artister och underhållning
  • Boka tryggt och smidigt online