M/S Viking Cinderella

Det är nöjen till tusen som gäller på Cinderella i vår! Som Live on Stage, konsertkvällar med några av Sveriges mest populära artister. Partykryssningar med DJs på fredagar och heta artister på lördagar och söndagarna då nattklubben fylls av ljuva toner av storband.

Precis som vanligt njuter du av matupplevelser, shopping och sköna spabehandlingar för att 22 timmar senare återvända hem som en ny människa. Missa inte att ladda ner appen och spana in bloggen!

Nyheter ombord!

Ny bar, kaffeservering och lounge – Melody , en större taxfreebutik med plats för mer mode och dessutom nya lyx- och comforthytter.

Inte bara räkfrossa utan en hel skaldjursplatå

Boka vår populära och prisvärda skaldjursplatå på Viking Cinderella. För endast 420:- får ni en hel platå med färsk hummer, havskräftor, insjökräftor, vinkokta musslor, färska räkor, rökta räkor samt krabbklor. Helt ljuvligt! Och ni som älskar ostron ska självklart boka Cinderellas exklusiva skaldjursplatå där det ingår både ostron och tonfisk-sashimi för 560:-.

Anslutningsbuss

Bor du utanför Stockholm? Ta bussen till Cinderella. Vi bjuder på 50% rabatt på anslutningsbussen vid avresa sön–tors t o m 29/6 (fre–lör ord pris). Du bokar anslutningsbuss i samband med resan. Avvikande priser kan förekomma på special- och temakryssningar.

Samla gänget och spara pengar

Är ni 10 kompisar eller fler så får ni upp till 25% rabatt på resan och hytt. Tips! Ni har möjlighet att förboka lokal, events och måltider för er grupp! Kontakta vår gruppavdelning på tfn 08-452 40 40. Se grupperbjudande