Helsingforskryssning från 0:-

Beundra modern konst på Kiasma, prova karelska piroger i saluhallen, upptäck de unga formgivarna i Design District eller luta dig tillbaka och följ med på vår guidade sightseeingtur med buss. Du hinner uppleva mycket under en heldag i vår roligaste grannhuvudstad.

I prisex ingår

  • Kryssning Stockholm–Helsingfors
  • Hytt upp till kategori Seaside Standard
  • Värdekupong 100 SEK att använda ombord

Gäller utvalda datum t o m 30/12 2017. Tillägg för andra hyttkategorier. Max en värdekupong per bokning. Värdekupongen gäller ej på Viking FSTR eller Viking XPRS som trafikerar sträckan Helsingfors-Tallinn.

Observera att alla som kryssar till Helsingfors med avresa 30/6–5/8 2017 inte har tillgång till hytten under dagen i land, då fartyget gör en extra tur tillTallinn. Obligatorisk avstigning vid ankomst till Helsingfors kl 09.15, tillgång till hytten igen ca kl 17.00 (finsk tid). Vill du hellre stanna kvar ombord och njuta av soldäck och förmånlig shopping? Boka då kryssning Stockholm–Tallinn, och glöm inte att ta med dig passet!

Njut ombord

Kryssa med oss till Helsingfors om du vill njuta varje minut av resan. Vi reser från Stadsgården klockan 16.30 och är tillbaka dag tre klockan 10.00. Du får två kvällar ombord med gott om tid att förlora dig i gourmetmåltider och goda viner, spabehandlingar och taxfreefynd. Även underhållning finns naturligtvis, både på dit- och hemvägen.

Helsinki Card – ett kort laddat med förmåner!

Bli kung i huvudstan. Förköpspris i samband med bokning 420:- (lägre pris för barn). Då får du en fri sightseeingtur och kan åka utan kostnad med stadens kollektivtrafik. Dessutom får du rabatter i en rad butiker och fri entré till flera museer. Läs mer om Helsinki Card

Se fler Helsingforstips (pdf)


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.