Bonus och rabatter

 

Får jag som medlem Båtar på mina resebokningar och inköp ombord?

Ja, och vi kallar bonuspoängen Båtar. Du kan samla bonuspoäng på dina resebokningar samt dina inköp i restauranger, barer och butiker ombord på fartygen. Bonuspoäng ges inte på gruppbokningar, hotell- och stugbokningar, bussanslutningar eller tjänster i land samt för inköp av tobaksprodukter ombord. 

Båtar på resebokningen får endast de som har ett Viking Line Club-kort förutsatt att kundnumret har registrerats i samband med bokning av resan. Och ombord, den som betalar och drar sitt medlemskort i restauranger och barer och butiker.

Som medlem i Viking Line Club får du också kontinuerligt tillgång till specialpriser på resor och dessutom hel del medlemsförmåner ombord och i land.

Hur mycket är Båtarna värda?

Viking Line Club har två nivåer, Member- och Plus-nivån. På Member-nivån tjänar du en Båt per 10 SEK du handlar för hos oss. När du har samlat 1 000 Båtar (=10 000 SEK) uppnår du Plus-nivån. Som medlem på Plus-nivå får du dubbla bonuspoäng (två Båtar) per använd 10 SEK. Om du når Plus-nivå redan under 2017 fördubblas också de första 1000 Båtarna.

Som medlem på Plus-nivå får du även 15 % rabatt på utvalda à la carte-rätter i restaurangerna ombord. I sjöbutikerna för du 5 % rabatt på alla normalprissatta kläder, skor, smycken, klockor och solglasögon mot uppvisande av ditt Viking Line Club Plus-kort. Om du inte hunnit få ditt Plus-kort innan du reser kan du gå till fartygets information och få ett Plus-klistermärke att sätta fast på ditt befintliga medlemskort.

Från början av 2018 kan du börja använda dina intjänade Båtar som betalningsmedel av en ny resa. Värdet av en Båt är 0,15 kr vid bokningstillfället. T ex en dagskryssning för 60 kr kan du betala med 400 Båtar.

Bonuspoäng - Båtar

Euro

SEK

1 Båt

0,015

0,15

100 Båtar

1,5

15

200 Båtar

3

30

400 Båtar

6

60

800 Båtar

12

120

1000 Båtar

15

150

När får jag mina Båtar?

Båtar på resebokningar får du efter att du checkat in i terminalen på avresedagen. Och under förutsättning att resan är betald. Båtar som samlas från inköpen ombord registreras dagligen.

Var kan jag se mina Båtar?

Om du har tjänat in Båtar skickar vi ett e-postmeddelande med poängsaldo varje månad. Se till att din e-postadress är uppdaterad. Dessutom kan du fråga om ditt poängsaldo genom att kontakta vår Resetjänst på telefon 08-452 40 00 eller via vår kundtjänst e-post.

Hur kan jag använda mina Båtar?

Du kan börja använda dina Båtar som hel- eller delbetalning av resor under våren 2018.

Hur länge är mina Båtar giltiga?

Dina Båtar är giltiga i 24 månader från det första inköpet.

Får jag Båtar på resor och inköp som jag gjort innan jag blev medlem?

Nej, det är inte möjligt att få Båtar för resor och inköp retroaktivt, som gjorts innan du blivit medlem i Viking Line Club. Båtar tjänas in på avresor från och med 17/2 2017.

Varför fick jag bara en del av Båtarna i förhållande till vad resebokningen kostade?

Bokningens värde delas på antalet passagerare på bokningen. Varje medlem kan bara få sin egen Båtandel.

Kan jag registrera Båtar i efterhand?

Nej, du kan inte få Båtar i efterhand. Medlemsnumret måste registreras i samband med bokning av resan eller senast vid incheckningen i terminalen. Medlemskortet ska alltid uppvisas  vid kassan i samband med inköp ombord på fartygen. 

Jag ska boka en resa, hur får jag klubbpris på resan?

Du får tillgång till Viking Line Club-pris genom att kryssa i bokningsmenyns Viking Line Club-punkt (se boka resa nedan) och/eller genom att logga med ditt Viking Line Club-medlemsnummer och lösenord i popup-fönstret, som visas i bokningens andra till fjärde steg (se nedan). 

Viking Line Club