Aland family car

Packa med bilen till Åland

Visste du att den snabbaste vägen till Mariehamn går via Kapellskär och Rosella? Du kör längs E18 och väl framme vid terminalen är det bara att rulla till bilincheckningen och ombord på Rosella. Behöver du hotell också? Gör ditt hotellval i samband med din reguljärbokning.

I priset ingår

  • Enkelresa Kapellskär–Mariehamn eller Mariehamn–Kapellskär
  • Personbil med upp till fem personer (över 12 år)

Viking Club priset gäller även MC inkl 1–2 personer.

Erbjudandet gäller t o m 30/12 2017. Priset kan variera beroende på avresedatum och avgångstid. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.


Vill du resa utan personbil

Anslutningsbussen tar dig bekvämt till Rosella och du kommer fram till Mariehamn på ca 4,5 timmar totalt. Barn under 12 år åker gratis i målsmans sällskap.

Pris för båtresa + anslutningsbuss 80:- per person enkel väg. Boka reguljärresa utan bil.


Prisvärda tillval

  • Bil - Late check in 60:-*
  • Bil - Pole Position 60:-**
  • Boka måltider på förhand och få rabatt
  • Daghytt från 135:- vid förhandsbokning
  • Lägg till hotellnätter när du bokar din reguljärresa

* Senast 15 min innan avgångstid skall bilen ha passerat incheckningen.
** Kör av bland de första bilarna vid ankomst.

Trafikinformation 

Under veckorna 20, 21 och 24 kommer större vägarbeten utföras på E18 mellan Norrtälje och Kapellskär. Trafiken i bägge färdriktningarna kommer på olika avsnitt utefter sträckan att hänvisas till endast en fil med växelvis passage reglerat av trafikljus. Vänligen planera för att restiden mellan Norrtälje och Kapellskär kan komma att ta längre tid under dessa två veckor.

På Åland är avstånden korta

Besök gärna Mariebad, Mariehamns fräscha badhus med äventyrsavdelning. Eller spela äventyrsgolf i östra hamnen. Plus mycket annat.

Picknick-påse

Ta med en picknick-påse som är perfekt för utflykten. Den innehåller baguette, yoghurt, frukt, chokladkaka och äppeljuice, och om man vill lyxa till det kan man byta ut juicen mot mousserande vin. Bokas i samband med din resa under perioden 2/6–27/8.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.