Helsingforskryssning från 0:-

Beundra modern konst på Kiasma, prova karelska piroger i saluhallen, upptäck de unga formgivarna i Design District eller luta dig tillbaka och följ med på vår guidade sightseeingtur med buss. Du hinner uppleva mycket under en heldag i vår roligaste grannhuvudstad.

TYVÄRR GÄLLER DETTA ERBJUDANDE INTE LÄNGRE
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisex ingår

  • Kryssning Stockholm–Helsingfors

Gäller vid avresa söndag–torsdag i hyttkategori Economy och Inside Standard under perioden 8/1–11/4 2017. Tillägg för andra hyttkategorier. En hytt per presentkort. Medlemskortet måste visas upp i samband med incheckningen.

Njut ombord

Kryssa med oss till Helsingfors om du vill njuta varje minut av resan. Vi reser från Stadsgården klockan 16.30 och är tillbaka dag tre klockan 10.00. Du får två kvällar ombord med gott om tid att förlora dig i gourmetmåltider och goda viner, spabehandlingar och taxfreefynd. Även underhållning finns naturligtvis, både på dit- och hemvägen.

Helsinki Card – ett kort laddat med förmåner!

Bli kung i huvudstan. Förköpspris i samband med bokning 420:- (lägre pris för barn). Då får du en fri sightseeingtur och kan åka utan kostnad med stadens kollektivtrafik. Dessutom får du rabatter i en rad butiker och fri entré till flera museer. Läs mer om Helsinki Card

Se fler Helsingforstips (pdf)


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.