Fri dagskryssning inkl kaffe, mazarin och buss

Kasta loss från vardagen och njut av en kryssning mellan Kapellskär–Mariehamn över dagen. God mat, underhållning, trevlig stämning och förmånlig taxfreeshopping väntar veckans alla dagar. Just nu bjuder vi på kaffe, mazarin och anslutningsbuss.

I priset ingår

  • Dagskryssning Kapellskär–Mariehamn
  • Kaffe och mazarin i cafeterian ombord
  • Anslutningsbuss t/r inom Viking Lines upptagningsområde

Tips! Nu kan du få en hytt till förmånligt pris under dagskryssningen. Vänd dig till Rosellas information eller förboka i samband med din bokning.

Erbjudandet gäller 1/10–16/11 2017.

Tips! Boka med måltider

Förmånligare pris när du förbokar en buffémiddag, buffélunch eller brunch på Rosella. Boka här

Ångbåtsbiff i La Rose

Vill du varva buffématen med à la carte? Prova Rosellas berömda ångbåtsbiff gjord på oxfilé för 229:- per person inkl ett glas vin/öl. Serveras med löksås och saltgurkscrème. Rekommenderas!

Börja dagen med brunch – det bästa av frukost och lunch

På Rosellas avgångar 09.00 dukar vi upp en rejäl brunch i Bistro Buffet. Här hittar du allt från äggröra, prinskorv, bacon och pajer till yoghurt, flingor och en mängd olika pålägg och marmelader, bröd och läckra bakverk för endast 137:- per person. Kaffe, te, juice och mjölk ingår också.

Generös buffé med dryck

Bistro Buffet lockar med mängder av varmrätter, sallader, fiskrätter, såser, ostar och efterrätter. Vad sägs till exempel om varmrökt lax med cognacskräm, vildsvinskorv med örtdipp, Caesarsallad, blåmögelost och crème brûlée? Du hittar självklart både glutenfria, laktosfria och vegetariska alternativ och i priset ingår alltid dryck.

Mer än 1000 kvm shopping

Fynda märkeskläder, drycker, sötsaker och kosmetik och mycker mer. Upp till 70% rabatt på sortimemtet. Passa på att göra ett besök i vår Outletbutik där du gör superklipp. Vi har dessutom öppnat en helt ny avdelning för våra minsta passagerare! Shoppa loss!


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.