Dagskryssning med Grace till Åland inkl frukost och buss

Unna dig en dagskryssning med frukost ombord på Viking Grace, återresa med Amorella. Vårt paket inkluderar både dagskryssning, frukost och buss. Inled din dag med en rejäl frukost och njut av lugnet när Grace ljudlöst glider fram genom skärgården. Fortsätt sedan med sköna spa-upplevelser och shopping innan du byter fartyg för återresan till Stockholm.

Nyhet! Nu finns RITUALS i taxfreebutiken. Dessutom hittar du Victoria's Secret-butiken ombord med skönhetsprodukter till taxfreepriser!

I prisexemplet ingår

  • Dagskryssning Stockholm–Mariehamn
  • Stor frukostbuffé*
  • Anslutningsbuss inom Viking Lines upptagningsområde

*I prisexemplet ingår frukost, men du kan välja att boka lunch och/eller middag. Se priser och gör dina måltidsval i steg 3 i bokningsdialogen. Tips: du kan också boka Afternoon Tea på hemresan.

Erbjudandet gäller t o m 31/12 2017. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen. Fartygsbyte i Mariehamn. 


Bekväm återresa

Vill du resa tillbaka extra bekvämt? Förboka en hytt till returen med Amorella från 50:-.

Förgyll dagen

Börja gärna dagen med en rejäl frukost och beundra utsikten från Graces stora panoramafönster. Fortsätt med en rundvandring och titta närmare på Viking Graces unika design. Innan lunchen hinner du även njuta av en kurbehandling i Spa & Wellness och njuta av en drink på soldäck.

Väl framme i Mariehamn byter vi snabbt och smidigt fartyg till Amorella för återresa mot Stockholm. Ombord kan du njuta av förmånlig taxfreeshopping och dans till levande musik. Prova gärna vår Afternoon Tea från 209:- på tillbakavägen (endast förhandsbokning).

Suveränt spa

Ha det skönt och njut av jacuzzi, bastur, snögrotta och bedårande skärgårdsutsikt i 2 timmar för 228:-/vuxen. 14–17-åringar betalar 142:-/person och barn, 3–13 år betalar 95:-/person. Badrock och handduk ingår. Ett "bara måste" för dig som vill koppla av en stund och hämta ny energi.

Tystgående och miljöanpassat

Viking Graces design, inredning och teknik kännetecknas av nytänkande rakt igenom. Du reser med världens mest miljöanpassade fartyg i sitt slag, en milstolpe i branschen.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.