Vad kan man göra i appen?

Innan resan

När du är iland kan du välja båt och rutt för att se mera information om båten och vad som händer just nu ombord. Du kan även kolla på båtens taxfreeutbud och göra en shoppinglista i förväg! I Trip picker har du möjlighet att bekanta dig med våra fartyg på ett helt nytt sätt innan din resa.

Taxfree

Kan du inte vänta tills butiken öppnar? Vill du planera din shopping på förhand och kolla priset? Taxfreebutiken är alltid öppen i din mobil! Du kan när som helst gå igenom hela taxfreeutbudet och göra din egen shoppinglista. Kom förberedd!
 

Kryssningsprogram

Vem har kryssningsprogrammet och när börjar showen? Nu har alla kryssningsprogrammet snabbt tillgängligt via mobilen. Du kan även skräddarsy ditt eget kryssningsprogram och få påminnelser!
 
 

Startsidan

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa med Viking Line. Därför har vi skapat en sida som visar vad som händer just nu ombord på fartyget. Nu kan du vara säker på att inte gå miste om allt det roliga som händer ombord.

Och vi vill inte att du ska gå miste om våra bästa erbjudanden. De hittar du enkelt på första sidan i appen. Du vill väl inte missa Happy Hour!

Serviceutbud och öppettider

Nu kan du bekanta dig med vårt serviceutbud medan dina vänner gör sig klara. Läs om våra restauranger och bekanta dig med menyn på förhand eller läs mer om vårt nöjesutbud.

Och nu behöver du inte ens komma ihåg vad klockan är under din resa! Appen berättar åt dig hur länge det är tills restaurangen öppnar eller stänger – samma gäller alla andra serviceställen ombord.

Fartygskarta och reseinfo

På vilket däck är restaurangen och vad hette den? I appen finns däckskartor över fartyget för att du och dina vänner enkelt ska kunna hitta till våra evenemang och platser.

När är vi framme och vem styr båten? Du hittar tidtabell och information om personalen via reseinfon. Det finns även information om fartyget för de som vill ha stenkoll på siffrorna.

Var social

Nu är det möjligt för dig att chatta med dina medresenärer under hela båtresan. Du kan skapa egna hemliga gruppchattar och även skaffa nya bekantskaper.

Viking Club

Passa på att bli medlem i Viking Club. Det är gratis och du får tillgång till de bästa förmånerna direkt!

 

PAF-spel

Tråkigt i hytten eller väntar du på att showen ska börja? Fördriv tiden med något av PAF-spelen. Spelen är endast demoversioner, vid casinobordet eller någon av spelautomaterna kan du vinna riktiga pengar!

Ladda ner appen

Maximera din reseupplevelse! Tillgänglig för iPhone och Android.

Hämta appen i App Store (iOS) Hämta appen på Google play (Android)

App-ikon Appen är kostnadsfri och heter "Viking Line".  Den finns tillgänglig på alla fartyg. Du behöver ha wifi för att använda appen när du är ombord.