Yvonne Ryding – Svensk naturlig hudvård

YR Hudvård är en naturlig och högkvalitativ hudvårdsserie som syftar till att aktivt stärka den skönhet som naturen redan gett dig. En otroligt prisvärd serie högt innehåll av naturliga och aktiva ingredienser. Nu i våra taxfreebutiker!

YR Hudvård består av 11 härliga produkter för både kropp och ansikte.  Alla produkterna tillverkas i Sverige och  består till stor del av naturliga växtextrakt och vegetabiliska oljor. Produkterna är fria från parabener, vaselin och paraffin. De har en antiallergen doft som Yvonne själv handplockat med hjälp av sina döttrar och de kommer i hygieniska förpackningar. Produkterna passar alla hudtyper.

Om Yvonne

1984 var året då Yvonne övertalades att ställa upp i Fröken Sverige, en tävling som hon gick och vann! Detta innebar att hon representerade Sverige i Miss Universumtävlingen som det året gick i Miami, Florida. Även denna tävling vann Yvonne och livet förändrades där med totalt. Yvonne hamnade i en värld som andra bara såg på film och hon fick vara med på en resa som gick över stora delar av världen. Främmande  kulturer, religioner och människor blev en del av vardagen.

En av Yvonnes stora drömmar var att skapa en egen svensktillverkad hudvårdsserie. Åren utomlands hade gett insikt om hur starkt Sverige var som varumärke och vilken kvalitetsstämpel det bidrar med.

1995-96 började arbetet med att förverkliga drömmen och YR Hudvård grundades. 1997 lanserades hudvårdsserien med dunder och brak och försäljningen gick mycket bra. Idag har produkterna utvecklats och moderniserats, bytt namn och utseende och finns till försäljning i Sverige, Norge, Finland, USA, Holland och England.

Yvonne Rydings idé om hudvård baserar sig på en genuin tro på kraften i det som naturen ger, och det vi själva gillar. Recepten i hennes produkter är utvecklade av Yvonne tillsammans med svenska laboratorier och svenska tillverkare. Många ingredienser kommer från skog och mark i norden och med moderna och aktiva ingredienser för att nå ännu bättre resultat. ”Naturliga ingredienser så långt det är möjligt utan att göra avkall på den kosmetiska känslan”.