Anne Kukkohovi – Supermood

Anne Kukkohovi är den före detta finska fotomodellen som har utvecklat sitt eget skönhetsmärke. Nu finns hennes produkter ombord på alla våra fartyg till taxfree-priser!

Supermood är ett holistiskt skönhetsmärke med forskning, utveckling och produktion i Finland. Produkterna är av hög kvalitet med miljöcertifierade ingredienser. Värderingarna är; miljövänlighet, etik och renhet.

"Ett serum inte kan lösa någonting om du inte tar hand om sig själv. För att säga det enkelt, Supermood's koncept är att förbättra din livskvalitet med produkter som är skapade för att fungera med hur du lever ditt liv. Vi ser skönhetsvård och välbefinnande som en kombination av naturkosmetik, god sömn och en rätt kost – en allsidig helhetsupplevelse." - Anne Kukkohovi

Supermood's serier

Egoboost – boostar ditt självförtroende och din motståndskraft
Den viktigaste ingrediensen är den handplockade finska Chaga, en svamp som växer på barken av arktiska träd, nämligen på björk. Den innehåller stora mängder antioxidanter och har använts som en huskur i århundraden för att föryngra huden och jämnar ut hudens pigment.

Beauty Sleep – lugnar din kropp och förnyar din hud
Den viktigaste ingrediensen är fänkål, en 100% växtbaserad ingrediens. En hög konsistens av antioxidanter ökar produktionen av kollagen i huden och saktar ner nedbrytningen av kollagen. Produkterna i serien är lyxiga och hjälper huden att återhämta sig.

Youth Glow – En anti-aging-serie för en ungdomlig glöd
De viktigaste ingredienserna i Glo-serien är grapefrukt och äpple som innehåller naturliga fruktsyror, fjärilsbönor som innehåller retinol, biotin och glutation, som är antioxidantberikade. Lotionen har en härlig fruktig doft och ansiktsmasken kommer att ge din hud en uppfriskande känsla.