Local Beauty Heroes

Vi vill hylla nordiska skönhetsvarumärken med vårt nya koncept Local Beauty Heroes. Fyra framgångsrika kvinnor med sina egna produkter och sin egen unika story utgör kärnan i Local Beauty Heroes. Produkterna finns till taxfreepris ombord på alla våra fartyg.

Hudvårds- och skönhetsprodukter från Löwengrip Care & Color, YR Hudvård, Supermood och Tromborg Scandinavian Mood finns nu till försäljning ombord på våra sju fartyg till taxfree-priser!

Våra hjältar

Isabella Löwengrip är Skandinaviens största bloggare med bloggen Blondinbella, och en välkänd entreprenör med flertalet varumärken inom sin portfölj. Löwengrip Care & Color är en hår- hudvårds- och kosmetikserie som tillverkas i Sverige och innehåller produkter som balanserar den känsliga huden. Produkterna är utvecklade för att möta de utmaningar som det nordiska klimatet ställer på hudvård och make up. Viking Line blir den första återförsäljaren av Löwengrip Care & Color i Finland.

Yvonne Ryding valdes till Miss Universum 1984 och är idag en välkänd föreläsare, programledare och entreprenör. Hudvårdsserien YR Hudvård som lanserades redan 1997 älskas av kvinnor runt om i Europa för sin naturliga och höga kvalitet. Produkterna har trots den höga kvaliteten även en snäll prisbild.

Anne Kukkohovi är den före detta finska fotomodellen som har utvecklat sin egen skönhetsmärke. Produkterna är av hög kvalitet med miljöcertifierade ingredienser. Produktserierna Ego boost, Beauty Sleep och Youth Glow har alla tre sina unika egenskaper.

Marianne Tromborg är en välrenommerad dansk make up-artist som utvecklat det egna varumärket Tromborg Scandinavian Mood. Marianne Tromborg har utvecklat serien tillsammans med sin make som har mångårig erfarenhet från farmaci. Viking Line blir den första återförsäljaren av Tromborg Scandinavian Mood både i Sverige och Finland.

Träffa dem ombord

Våra Local Beauty Heroes kommer att besöka fartygen för att berätta om filosofin bakom produkterna och ge sina bästa skönhetstips. Datum och tidpunkter för skönhetsprofilernas besök ombord meddelas senare.

Exklusivt hos Viking Line

Viking Line är den första återförsäljaren av Tromborg Scandinavian Mood i både Sverige och Finland, och av Löwengrip Care & Color i Finland. 


Style & Beauty

Läs den första utgåvan av vår helt nya magasin! Från och med nu kommer vi ge dig de bästa nyheterna, tipsen och inspirationen inom mode och skönhet - tre gånger om året.