Champagne

Bubblande vecka på Viking Grace 9–15/1 2017

Under vår bubblande vecka är det dags att njuta av livet med god mat och dryck. Häng med på kryssning och lär dig mer om champagner och fira fyraåriga Viking Grace – du kan provsmaka uppfriskande drycker, lära dig mer om champagne och ta del av annat bubbligt program i Viking Graces fantastiska taxfreebutik. Du hittar säkert din favorit från det breda urvalet champagne och mousserande viner.

TYVÄRR GÄLLER DETTA ERBJUDANDE INTE LÄNGRE
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

9/1 kl 22.00 och 10/1 kl 10.30 & 17.00

Du har en fantastisk chans att bekanta dig med Viking Lines ypperliga fartygschampagne Charles Heidsieck Brut Réservee, när Charles Heidsiecks representant besöker butiken. Champagnen har prisats för såväl sin kvalité och sitt pris – och utöver smakprov får de som köper champagnen en liten gåva.

9/1 kl 21.30 och 10/1 kl 10.15 & 16.00

Pricken över i:et för damerna utgör Nail & Bubble Bar, som bjuder på en skön nagel- och handvårdsstund för dem som köper ett nagellack. Förstås ackompanjerat av ett glas mousserande!

10/1 kl 18.30

Har du alltid velat designa en snygg förpackning för champagne? Kom och träffa Moët Hennessys representanter, så kan du förverkliga din vision på en Veuve Cliquot-förpackning.

Hela veckan 9–15/1

Veuve Cliquot Photo Experience, Möet Hennessey & Veuve Cliquots infosnuttar om mat och champagne samt en bubblig frågesport.

Det är förmånligare ombord

Röda båtarna har Östersjöns bästa champagneutbud! Vi säljer champagner från världsledande hus som Dom Pérignon, Krug, Taittinger och Pol Roger och dessutom från ett antal mer okända storheter – till förmånliga sjöpriser, förstås! Se champagneutbud