Woman sing

Nöjen ombord Viking Grace

Viking Graces snygga nattklubb heter Club Vogue och består av två våningar. Här njuter du av trendiga drinkar, toppdesignad inredning och en unik kväll i dansens och underhållningens tecken. Baren serverar smårätter och goda drycker.

Bege dig till Club Vogue om du vill se finska och internationella liveband, DJ:s och dansartister. Torsdag till lördag står partybandet för underhållningen.

Ett axplock

Svenska dansband

  • 23/3 Titanix (uppträder på utresan Stockholm–Åbo)
  • 11/5 Matz Bladhs (uppträder på utresan Stockholm–Åbo)

DJ's

  • 8/4 Tungevaag & Raaban 

FORK med showen Revolution

Finlands rockigaste a cappella-grupp, FORK, har uppnått internationell status och återvänder nu till Viking Grace för att glädja sina fans. FORK uppträder med utvalt material från deras nya show Revolution. Deras originella kombination av vokal briljans, humor, ljusshow och glamour är fullkomligt unik, så missa inte deras spelning ombord 29/1. Var beredd på att bli överraskad!

Datum anger avgångsdatum från Stockholm. Med reservation för ändringar, se aktuell artistlista här.

Club Vogue

Viking Grace imponerande nattklubb bjuder dig på unik kväll i dansens och underhållningens tecken.


Läs mer

Retro Bar

Retro är Viking Grace trivsamma "vardagsrum" med underhållning som anpassas dag för dag efter gästernas önskemål. Till exempel frågetävlingar, önskelåtar, dans, karaoke och finsk specialunderhållning. I baren finns en drink- och cocktailmeny, kaffe och te samt räkmackor och goda bakverk direkt från ugnen.

Tips! Passa på att ta en drink i Retro innan middagen – baren är öppen för våra svenska kryssningsresenärer under hamnuppehållet i Åbo, kl 18.45–20.00 svensk tid.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.