Cinderella Party Makers

Vi är redo för fest, är du?

Varje helg ser Cinderella Party Makers till att stämningen är på topp och att dansgolvet gungar extra mycket framför Östersjöns största scen. Kvintetten består av talanger från hela Sverige och med bred erfarenhet från musikaler, shower och turnéer kommer gruppen göra det omöjligt att sitta still.

Vår nattklubb Étage fylls med sprakande energi så fort första tonen tas och sen är festen igång. De bästa örhängena från 90-talet blandas med dagens största hits i ett rasande tempo med ett enda mål i sikte – att få alla att dansa!

Cinderella Party Makers, Emma Andersson

Emma Andersson är en rivig gotländska som kommer göra allt för att få dig att studsa på dansgolvet. Full av energi och med många års scenvana kommer hon sjunga, tämja turntables och mixa musik hela natten lång.

Cinderella Party Makers, Sandra Oxenryd

Sandra Oxenryd är en sanslöst begåvad artist från Värmland som trollbinder publiken med sin närvaro och tonsäkerhet. Med Eurovision Song Contest och en vinst i Fame Factory i bagaget är det lätt att falla pladask för stjärnan.

Cinderella Party Makers, Anna Stenbeck

Anna Stenbeck har hunnit med en egen solokarriär och en lång rad musikaler sen de första skalorna sjöngs i Uppsala. Idag är det med naturlighet, värme och en ocean av karisma som hon fängslar publiken.

Cinderella Party Makers, Petter Isaksson

Petter Isaksson är huvudstadspojken som redan hunnit jobba som både musikaldirektör och som medlem i Star Pilots. Med en fantastisk stämma och en energi värdig en ung Mick Jagger beskrivs han bäst som adrenalin på två bakben.

Cinderella Party Makers, Jonathan Jaarnek Norén

Jonathan Jaarnek Norén har en bakgrund som frilansande artist, showuppsättare och fast medlem i Melodifestivalens huskör. Göteborgarens utstrålning och personlighet är lika gyllene som hans stämband.