Onlinebokning

Har du svårt att genomföra din bokning online? Vi guidar dig igenom stegen.

 

Så här bokar du hotell

Hotell på reguljärbokning

Här kan du boka ett rum i taget för högst 4 personer. Är ni fler och vill boka flera rum måste ni göra det i steg, ett rum i taget. Du söker och väljer rum i bokningsdialogen. Det förvalda antalet personer som följer med från båtbokningen måste ändras till max 4 personer innan sökning av hotellrum görs.

Hotellpaket

Det är endast möjligt att boka ett rum per bokning med högst 2 vuxna och högst 2 barn. Vid önskemål om fler rum eller annan ålderskombination kontakta Resetjänst.


Så här bokar du Rosellas Årskort

Oavsett vilket årskort du har använder du koden "årskort" i produktkodsfältet när du bokar online och väljer sedan i rullgardinslistan på nästa sida om det är med enbart personbiljett, eller inkl. bil eller buss. Välj vilken storlek du har på bilen. Större bilar får automatiskt rätt rabatt och använder samma kod. Kom ihåg att välja till/från vilken ort du reser om du skall ha bussanslutning. Årskorten skall uppvisas i incheckningen.

Du kan dessutom lägga till olika kategorier på övriga resenärer i sällskapet beroende på om de reser till normalpris, med Viking Club rabatt, har taxfreekuponger eller dyl.


Så här bokar du som har frikort för aktieägare

På startsidan där du fyller i produktkod skriver du in "frikort" och sedan väljer du passagerartyp i nästa steg: Frikort aktieägare. Du kan lägga till olika kategorier på övriga resenärer i sällskapet beroende på om de reser till normalpris, med Viking Club rabatt, har årskort och taxfreekuponger. Frikortet ska uppvisas vid check-in.


Har du en fråga som vi inte tagit upp här?

Kontakta oss gärna på resor@vikingline.com.