Upplevelsepaket för grupper

Nådendal är en pittoresk stad vid vattnet strax utanför Åbo. Det är en levande idyll med vackra trähus, konstgallerier och en skön atmosfär. Här ligger även Muminvärlden, lyxiga Spahotell Nådendal och presidentens ståtliga sommarpalats Gullranda.

Se även vårt ordinarie utbud av utflykter i Åbo och Nådendal som självklart även grupper kan boka.

Presidenternas fruar – starka kvinnor bakom presidenter

I idylliska Nådendal njuter ni av guidad rundtur till presidenternas vackra sommarbostad Gullranda med växthus, trädgårdar och parkområden. Ni stannar till på Spahotell Nådendal för fika och tar del av föreläsningen ”Finlands Presidenters Fruar – starka kvinnor bakom presidenter”.

Prisex 390:-/person inkl buss, guide och föresläsning med kaffe och kaffebröd vid 35 personer. Lunch kan bokas mot tillägg. Tid ca 4 timmar.


Åbo och Nådendal på en dag

Se det bästa av Åbo och Nådendal där bland annat besök på Åbo slott och presidentens sommarbostad Gullranda, med den berömda rosenträdgården, ingår. I idylliska Gamla stan i Nådendal avnjuts en god lunch.

Pris mot offert. Tid ca 6 timmar.


Det bästa av Nådendal

Guidad rundtur och lunch i pittoreska Gamla stan med all dess snickarglädje. Ni besöker Klosterkyrkan, Nådendals museum och ett galleri i Nådendal.

Pris mot offert. Tid ca 4 timmar.


Dagsbesök på Nådendal Spahotell

På detta lyxiga spahotell strax utanför Åbo väntar en härlig upplevelse i en avkopplande miljö. Basta och simma omkring i fem behagliga bassänger, därefter följer sopplunch. Handduk ingår. 

Prisex 210:-/person (minimum 10 personer) inkl inträde till spaavdelningen och lunch. Transport/buss från och till hamnen tillkommer.

Room Escape på Spahotell Nådendal

Tips! Familjeäventyr på Spahotell Nådendal

Kan du hitta nycklarna för att fly?

Room Escape är ett "fly-rummet-spel" med rum fyllda av pussel och gåtor för din grupp för att lösa och fly från. Du kommer att behöva ta med intelligens, kreativitet och logiskt tänkande tillsammans för att fly. Glöm inte att tänka utanför boxen! Läs mer om Room Escape