Upplevelsepaket grupper

Helsingfors är kontrasternas huvudstad som de senaste åren blivit en trendstad i världsklass. Här njuter du av konst, kultur, design och arkitektur kryddat med shopping, god mat och nöjesliv med hög puls. Allt på bekvämt promenadavstånd från hamnen.

Se även vårt ordinarie utbud av utflykter i Helsingfors som självklart även grupper kan boka.

Sibelius Finland Experience

Sibelius Finland Experience

Nationalromantik i centrum! En inspirerande konsertupplevelse med Jean Sibelius toner i Nationalsalen mitt i city. Läs mer om programmet här.

Prisex 275:-/person för konsert. Tid 1,5 timmar.
Prisex 505:-/person för konsert och lunch på Brasserie Kämp (laxsoppa, bakelse, kaffe/te och vatten). Tid 3,5 timmar.


Promenadtur – Helsinki Art Walk

Besök Galleri Forsblom, Galleri Anhava, Bronda, Lokal och Helsinki Contemporary – fem av Helsingfors bästa konstgallerier. Tillsammans med en guide fördjuper ni er i stadens rika konstliv.

Prisex 310:-/person vid 35 deltagare inkl guide och lunchbuffé på Restaurant Kaarna. Tid 3,5 timmar.

Helsinki art walk karta (pdf)


Stadsrundtur med buss

Rundturen i staden presenterar de viktigaste och mest intressanta sevärdheterna i centrala Helsingfors. Exempelvis Presidentens slott, Stadshuset, Riksdagshuset, Musikhuset, Finlandia-huset och Operan.

Prisex 270:-/person inkl buss och audioguide.Tid 2,5 timmar.

Sveaborg

Helsingfors, Sveaborg och tre stora män

Följ med på sightseeing med buss och lyssna till historier om stadens svenska och ryska förflutna. Ni får dessutom höra om stadens grundare Gustav Vasa, nationalskalden J.L. Runeberg och riksmarskalken Mannerheim, tre historiska män som satt sin prägel på Helsingfors. Ni besöker också Sveaborg, där ni äter lunch och får höra hur det är att bo på ön idag.

Prisex 855:-/person inkl buss, guide, båtbiljett och besök till Sveaborg och lunch vid 35 deltagare. Tid 4 timmar.

Fazers besökscenter

Fazers besökscenter

Följ med till Fazers besökscenter, se produktionen och upplev den med alla fem sinnen. Ni får bekanta er med företagets långa historia och lära er om chokladens alla hemligheter.

Prisex 525:-/person inkl buss, guide, lunch, provsmakning och goodie bag vid 35 deltagare. Tid 4 timmar.


Det bästa av Helsingfors med besök på botaniska trädgården

Rundturen inleds med en sightseeing som presenterar de viktigaste och mest intressanta sevärdheterna i staden. Därefter följer ett besök med guide på den botaniska trädgården, en oas mitt i stadskärnan med växthus som erbjuder upplevelser för naturvänner året om.

Prisex 335:-/person inkl buss, guide och inträde vid 35 deltagare.Tid 3,5 timmar.


Rundresor i Finland

Ta hjälp av oss att skräddarsy en spännande och innehållsrik bussresa i Finland. Det finns massor att upptäcka i vårt grannland i öst! Läs mer.

Helsingfors Svenska Teater

Helsingfors Svenska Teater

Svenska Teatern erbjuder högklassiga föreställningar. Boka både båtresa och teaterbiljetter smidigt via Viking Line. Läs mer.