Konst, museer och upptäckter i Åbo

Unna dig en minisemester i Åbo. Du reser dit med Östersjöns elegantaste fartyg Viking Grace, tillbringar en heldag i Åbo med fria museibesök och en natt på hotell för extra avkoppling.

I priset ingår

  • Båtresa Stockholm–Åbo t/r med Viking Grace
  • Del i Insidehytt
  • En natt med del i dubbelrum inkl frukost på Original Sokos Hotel Hamburger Börs
  • Museum Walk-kort, giltigt i 72 timmar
  • Tillgång till gym samt hotellets pool och bastu

Erbjudandet gäller 28/2–30/12 2017. Priset kan variera med avresedag och avgångstid. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Förmåner på hotellet

Sokos-hotellen i Åbo erbjuder ett flertal restauranger, med någonting för alla smaker. När du bokar övernattningen via Viking Line erhåller du en rabatt på ca 10% på utvalda maträtter och drycker. Dessutom kan du få en flaska champagne eller Husets vin till extra bra pris!

Gäller vid uppvisande av giltig hotellnyckel med fodral som styrker bokning av paket via Viking Line.

Hotellfakta

Läge: Ligger vid salutorget i hjärtat av Åbo, 3 km från hamnen, 1 km till järnvägsstationen. Ett tips är att ta buss nr 1 från hamnen till Salutorget.
Restauranger: Frans & Emilie, ShamRockCafe, Börs Café, Börs Bar, Oscar Pub&Grill, Börs Night Club, Börs Sommarpark, Beställningsrestaurang YläBörs
Övrigt: Bastu, simbassäng, gratis gym, rumsservice, tvättservice, Börs Night Club inträde, rabatter på Sokos Wiklund.
Adress: Köpmansgatan 6, 20100, Åbo
Tel: +358 2 337 381
E-post: myyntipalvelu.turku@sokoshotels.fi

Mer om hotellet

Sokos Hotel Hamburger Börs är ett stiligt och modernt hotell vid Salutorget, i hjärtat av Åbo, med en stilig och flexibel restauranghelhet – gästerna kan byta restaurang under ett och samma tak alltefter hur stämningen växlar. I hotellets balkongförsedda bastur och bassäng kan du uppleva en avkopplande stund på stadens tak. Hotellet erbjuder även lugna möteslokaler för upp till 160 personer.

Museum Walk – ett kort laddat med förmåner!

Kortet ger dig fritt inträde till de flesta museer i Åbo. Förköpspris i samband med bokning 349:- (giltigt i 72 timmar). Läs mer om Museum Walk

Turku Art

Åbo är en stad full av klass, kultur och historia. Med ditt Museum Walk-kort upplever du stadens bästa konstmuseer enkelt och bekvämt, som t ex Åbo konstmuseum. På Aboa Vetus & Ars Nova lär du dig mer om medeltida historia och njuter av modern konst, och på lördagarna serveras även en populär jazzbrunch. Åbo slott och Sibeliusmuseum bjuder också på härliga kulturupplevelser.

Food Walk

Åbo har en fantastisk matkultur och en genväg till stadens bästa restauranger får du genom att boka ett Food Walk-kort. Läs mer om Food Walk

För dig med funktionsnedsättning

Detta hotell erbjuder rum anpassade för dig med funktionsnedsättning. Boka via vår kundservice, tel 08-452 40 00.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.