Skärgårdskryssa över dagen

Samla ihop 10 trevliga seniorer och skärgårdskryssa över dagen mellan Stockholm och Mariehamn. På ditvägen reser ni med nya Viking Grace. Fartyget är en stor upplevelse, tack vare design och interiör av ett helt nytt slag, och många aktiviteter erbjuds ombord. Byte i Mariehamn till Amorella som tar er tillbaka till Stockholm nöjda och belåtna.

I priset ingår

  • Dagskryssning Stockholm–Mariehamn
  • Bufféfrukost
  • Buffémiddag på hemresan inkl vin, öl, läsk och kaffe
  • Anslutningsbuss t/r inom Viking Lines upptagningsområde

Tips! Res extra bekvämt. Boka en hytt för återresan till specialpriset 50:-

Erbjudandet gäller t o m 23/12 2018 vid bokning av minst 10 seniorer. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när ni bokar. Fartygsbyte i Mariehamn. Vid bokning av minst 35 personer hämtar bussen er på valfri plats inom bussupptagningsområdet.

Tillägg för: Konferens/möte 4 timmar inkl kaffe och frukt (fr 60:-/pers), julbord.


En dag till sjöss

Börja med en stor frukost ombord. Sedan njuter ni i fulla drag av nya Viking Graces fantastiska interiör och den omgivande skärgården. Ta en tur till Graces himmelska spa-avdelning och den 1600 kvadratmeter stora taxfreebutiken – Östersjöns största!

Smidigt byte till Amorella i Mariehamn för hemresan mot Stockholm.

Afternoon Tea till havs

På dagskryssningen från Stockholm till Mariehamn kan du på tillbakavägen njuta av Afternoon Tea ombord på Amorella. Njut av sandwichar, scones, bakverk och te som serveras direkt vid ditt bord. Passa på att lyxa till det med ett glas mousserande vin! Måste förbokas. Läs mer