Kungens tal – för grupper

Åbo svenska Teater sätter upp pjäsen Kungens Tal, som inspirerade till den mycket omtyckta och Oscarsnominerade filmen med samma namn, som kom ut år 2010. Premiär på Stora scenen i september 2016.

I priset ingår

  • Båtresa Stockholm–Åbo t/r med Amorella (en kvälls- och en morgonavgång)
  • Del i Insidehytt. Prisex när två delar hytt
  • En buffémiddag inkl vin, öl, läsk och kaffe
  • En hotellövernattning på Original Sokos Hotel Hamburger Börs. Del i dubbelrum, inkl frukost
  • Teaterbiljett till kvällsföreställningen kl 19.00*

*Matinéföreställning finns också, prisex 1099:- per person (exkl hotellövernattning), utresa med Amorella och hemresa med nya Viking Grace (kvällsavgångar).

Avresa med kvällsföreställning: 20/10 och 17/11 2016.
Avresa med matinéföreställning: 30/9 och 12/10 2016.

Tips! Kan ni inte resa något av dessa datum? Ring oss på telefon 08-452 40 86 för förslag på andra avresedagar.

Erbjudandet gäller för grupper om minst 10 personer. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du bokar. Begränsat antal platser.

Tips! För en helhetsupplevelse, boka en rundtur och bekanta er med Finlands äldsta teater bakom kulisserna. Missa inte heller chansen att inta en måltid i den stämningsfulla och festliga teaterrestaurangen Café Tiljan, eller beställ pausservering med dryck och lättare tilltugg.

Om pjäsen Kungens Tal

Pjäsen handlar om ovanlig vänskap i en turbulent tid. Den svårt stammande brittiska kungen ska i en radiosändning tala inför en hel nation och ingjuta mod i sitt folk inför ett stundande världskrig. Georg VI får hjälp av en talpedagog och en ovanlig och oanad vänskap uppstår mellan de två männen. Det är både paradoxalt och ironiskt, att kungen blev älskad just för sina tal, de tal som han var så rädd för att hålla.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.