Group cheers

Tips på konferensaktiviteter – Viking Events

Boka ett specialarrangemang som blir uppskattat av deltagarna och svetsar samman gänget ytterligare. För priser och fler exempel på roliga aktiviteter ombord och i land, ring oss på 08-452 40 40. Har du egna förslag? Vi hjälper dig att arrangera dina aktiviteter. Konferenstips för dig som reseledare. Se konferenspaket

Konferens med aktivitet ombord

Ett urval av våra aktiviteter

Fiske & Golf

I samarbete med Åland fishing anordnar vi fiskeupplevelser och båtutflykter för alla som vill upptäcka den vackra skärgården och prova fiskelyckan. Vi har  även flera populära golfpaket.

Mat & Vin

Njut och lär dig nya saker på samma gång. Denna aktivitet omfattar föreläsning om två till tre viner som avprovas med passande tilltugg samt goda råd om hur vin och mat kombineras bäst.

Spatid

Både Viking Grace och Cinderella har fina spa-avdelningar med bubbelpooler, bastur och sköna behandlingar. Abonnera, samla gänget och njut tillsammans.

Dryckesprovning

Perfekt för finsmakare! Medan ni provar whisky, vin, öl eller champagne berättar vår sommelier om dryckens smak- och luktkomposition, ursprung och framställningsmetoder.

Smaka på Åland

I Smakbyn ordnar vi rundvandringar, dryckesprovningar och matlagningskurser med stjärnkocken Michael Björklund. Och på Stallhagen får du lära dig hur man brygger "hand made slow beer".

Design Walk

Rundvandring som ger dig information om byggnadsprocessen och designen ombord på världens första klimatsmarta passagerarfartyg, Viking Grace. Turen avslutas med ett glas mousserande.

Private Shopping

På flera fartyg erbjuder vi Private Shopping utan extra kostnad, med personlig rådgivning och tips utifrån gruppens önskemål.

Fotografering ombord

I samarbete med Ocean Images erbjuder vi nu möjlighet för grupper att bli fotograferade ombord på Viking Cinderella. Ta med ett bestående minne hem av er nöjes- eller konferenskryssning.

Dansundervisning

Parvis eller enskilt. Vid pardans lär ett danspar ut de vanligaste stegen i t ex vals, tango, bugg, samba eller cha-cha-cha. Passar för grupper med både damer och herrar. Vid enskild dans lär en danslärare gruppen t ex salsa, magdans eller rumba. Önskemål på dans kan lämnas i förväg.

Privatkaraoke

Sjung, showa, charma! Fartygets nöjesavdelning leder karaoken då alla som vill får bjuda på sig själva.

Upplevelsepaket i land

Krydda resan med en spännande upplevelse i land. På alla våra destinationer erbjuder vi flera olika guidade rundturer med eller utan buss. Inriktningarna är många och vi hjälper er gärna att hitta ett program som passar just er grupp.