Konferensarrangör med över 50 års erfarenhet

Tänk utanför boxen – traditionella konferenser i all ära, men vi kan erbjuda så mycket mer. Tänk på oss som konferensarrangör nästa gång det är dags för en ny lansering, mässa, utbildning, nätverksträff eller kick-off. Sanningen är att få aktörer på marknaden kan erbjuda lika bra förutsättningar för att mötas som vi. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att arrangera er konferens!

Till dig som planerar en utbildning, kick-off eller konferens

Över 50 års erfarenhet av möten människor emellan ger ett visst självförtroende och idag är vi stolta över att kunna erbjuda dig allt från skräddarsydda dagskonferenser till flerdagarsresor med hotellpaket. Ombord väntar inte bara utmärkta konferensmöjligheter, utan även artister, spakurer, shopping och god mat. Allt serverat i en gemytlig miljö med utsikt över världens vackraste skärgård.

Några av våra alternativ är

Viking Grace – valet för dig som behöver mycket konferenstid och har miljön i fokus. Vår senaste Åbokryssare är flerfaldigt prisbelönt för sina gröna lösningar. Här finns nytänkande i varje vrå, ett konferensdäck med plats för närmare 500 personer, flexibla konferensrum och nya restaurangkoncept.

Viking Cinderella – valet för dig som önskar förena nytta med nöje ombord på Östersjöns bästa nöjespalats, där underhållningen pågår sju dagar i veckan, i olika tempo och stil.

Vi har även flera andra alternativ, allt från tidseffektiva dagskonferenser, till flerdagskonferenser ombord eller i kombination med övernattning på Åland eller i Finland..

Vi erbjuder även ett stort utbud av gruppaktiviteter, som kan hjälpa till att svetsa samman gruppen ytterligare. Här har vi allt från olika dryckesprovningar ombord till mer äventyrliga aktiviteter som älgsafari, lerduveskytte eller andra trevliga teamaktiviteter.

Tveka inte att kontakta oss om ni vill veta mer om vad vi på Viking Line kan erbjuda.

Med vänliga hälsningar
Viking Lines konferensteam
Telefon 08-452 40 40

Vi erbjuder bland annat

 • Flexibla lokaler som kan utrustas efter era önskemål.
 • Möjlighet för er att hyra ett helt fartyg.
 • Alla bekvämligheter samlade under ett och samma tak.
 • Stor valfrihet när det gäller hur länge ni vill vara borta.
 • Över 900 hytter på bara en hissresas avstånd från alla happenings.
 • Möjlighet att välkomna upp till 1000 personer till bords – samtidigt.
 • Möjlighet att parkera ombord och slippa släpa på material.
 • Möjlighet att starta konferensen i förtid när fartyget ligger i hamn.
 • Sveriges mest populära artister och dansband inkluderade i priset.
 • Skräddarsydda landarrangemang för gruppen.
 • Anslutningsbuss från ett flertal orter och möjlighet till egen buss.

Se våra färdiga konferenspaket med övernattning och dagkonferenspaket för att få tips!