Konferenserbjudande – aktuella kampanjer

Passa på att boka konferensen till specialpris! Här samlar vi aktuella konferenserbjudanden. I alla våra konferenspaket ingår måltider, konferensrum och resa. Vi hjälper dig även gärna med allt från inbjudningar till incheckning och administration. Praktiskt, professionellt och prisvärt.

Vi uppgraderar era hytter!

Bokar du en konferensresa med Viking Cinderella för minst 10 deltagare så bjuder vi på uppgradering av era hytter. Ange kod SKONFX när du bokar. Uppgraderingen gäller ett steg och upp till Seaside standardhytt. Gäller endast nybokningar. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Brainfood på köpet när du reser till Helsingfors

Under en hel dag med möten kan det behövas lite hjälp att ratta hjärnan rätt. Vår brainfood ser till att alla mötesdeltagare håller sig på topp hela vägen. Boka konferens för minst 10 personer så får ni förutom kaffe och vatten med färsk frukt även lyxiga tilltugg i form av fruktcocktail, grönsaksstavar med dipsås, nötter, torkad frukt och en skål med godis (värde 62:- per person). Läs mer och boka

Specialpris på Viking Grace

Dagskryssning med Viking Grace och Amorella, Stockholm–Mariehamn. Inkl bufféfrukost, fem timmars konferens med kaffe och frukt samt buffémiddag med vin, öl, läsk och kaffe. Fartygsbyte i Mariehamn. Prisex 455:-/person, ord pris 525:-. Ange kod SKONFX när du bokar. Just nu har vi även specialpris på konferens med övernattning på Viking Grace för 835:-/person (ord pris 929:-).

Kan ej kombineras med andra erbjudanden om inget annat anges.

 
Erbjudande för föreningar

Erbjudanden till föreningar

Vi har tagit fram ett specialerbjudande som ger alla föreningsmedlemmar möjligheten att komma ut till havs och ombord på våra fartyg för att kombinera mötestiden med god mat, underhållning, sköna spaupplevelser och taxfreefynd. Vi bjuder på konferens och hytt vid kryssning med Cinderella eller Amorella!

Kan ej kombineras med andra erbjudanden om inget annat anges.