Konferenserbjudande – aktuella kampanjer

Passa på att boka konferensen till specialpris! Här samlar vi aktuella konferenserbjudanden. I alla våra konferenspaket ingår måltider, konferensrum och resa. Vi hjälper dig även gärna med allt från inbjudningar till incheckning och administration. Praktiskt, professionellt och prisvärt.

Vi uppgraderar era hytter!

Bokar du en konferensresa med Viking Cinderella för minst 10 deltagare så bjuder vi på uppgradering av era hytter. Ange kod SKONFX när du bokar. Uppgraderingen gäller ett steg och upp till Seaside standardhytt. Gäller endast nybokningar. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Julbordskryssning med 50% rabatt!

Boka julbordskryssningen senast 31/10 så får ni 50% rabatt på hytten. Gäller alla våra fartyg. Läs mer om erbjudandet

Dagskonferens på Rosella till Åland

Vi bjuder på bussanslutning och dagskryssning när ni bokar konferens över dagen på Rosella för min 8 personer.
Kampanjpris: 306:-/person inkl buss. Läs mer och boka

Specialpris på Viking Grace

Dagskryssning med Viking Grace och Amorella, Stockholm–Mariehamn. Inkl bufféfrukost, fem timmars konferens med kaffe och frukt samt buffémiddag med vin, öl, läsk och kaffe. Fartygsbyte i Mariehamn. Prisex 465:-/person, ord pris 535:-. Ange kod SKONFX när du bokar. Just nu har vi även specialpris på konferens med övernattning på Viking Grace för 845:-/person (ord pris 939:-).

Kan ej kombineras med andra erbjudanden om inget annat anges.

Erbjudande för föreningar

Erbjudanden till föreningar

Vi har tagit fram ett specialerbjudande som ger alla föreningsmedlemmar möjligheten att komma ut till havs och ombord på våra fartyg för att kombinera mötestiden med god mat, underhållning, sköna spaupplevelser och taxfreefynd. Vi bjuder på konferens och hytt vid kryssning med Cinderella eller Amorella!

Kan ej kombineras med andra erbjudanden om inget annat anges.