Viking Grace, morgonavgång

Res med det ultramoderna fartyget Viking Grace. Vi erbjuder flera olika paketlösningar med allt ni behöver för en lyckad konferenskryssning i skärgården. I den unika konferensmiljön ombord finns ett högteknologiskt konferensdäck med plats för närmare 500 personer, en himmelsk spa-avdelning med svalkande snögrotta och nya spännande restauranger.

Erbjudande! Res innan 31/12 2017 så bjuder vi på 4-timmars extra konferens. Erbjudandet gäller endast nybokningar och från 10 personer.

I prisexemplet ingår

  • Dygnskryssning Stockholm–Åbo, morgonavgång
  • Insides ID2-hytt singel
  • Bufféfrukost
  • Buffélunch inkl dryck och kaffe
  • 3-rätters á la carté middag exkl dryck
  • Fyra timmars konferens ombord inkl kaffe och frukt*
    * Det går bra att lägga till fler timmar om så önskas.

Tips! Testa gärna vår à la carte-restaurang Oscar, lägg till fler konferenstimmar eller boka på ett roligt event – vi hjälper er att skräddarsy ett paket som passar just er. Missa inte heller möjligheten att boka take away-frukost vid ankomst till Stockholm.

Erbjudandet gäller t o m 30/12 2017. Prisexemplet gäller vid minst 10 konfererande. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du bokar. Begränsade konferensmöjligheter ombord under högsäsong.


Programförslag

Dag 1

07.45 Välkommen ombord till en inspirerande skärgårdskonferens till Åbo! Viking Grace avgår mot Åbo, Viking Bufféfrukost däck 10.
09.00 Mötet börjar på konferensavdelningen på däck 9
11.00 Lunch i restaurang Viking Buffé
12.00 Mötet fortsätter på konferensavdelningen på däck 9
16.00 Möjlighet till team-buildning aktivitet
20.00 3-rätters á la carté middag serveras i restaurang Seaview på däck 8

Dag 2

05.30 Frukost i Viking Buffé på däck 10
06.30 Viking Grace ankommer Stockholm

Mer konferenstid går att köpa till mot tillägg.

Högsta klass

De 14 konferensrummen rymmer 10–220 platser (totalt 418). Där finns WLAN och en mängd faciliteter. Tips! Koppla gärna av med ett reserverat bastubesök med jacuzzi i Spa & Wellness.

Mat och dryck

Vi vet att god mat och dryck är en viktig del av en lyckad konferens. Därför lägger vi stort krut på de kulinariska upplevelserna med trendiga teman och kända gästkockar.


Läs mer

Viking Grace Spa & Wellness

En oas för njutning och avkoppling med Östersjöns bästa utsikt. Det är Viking Graces spa och wellness-avdelning med rofylld atmosfär, flera bastur, jacuzzin och ljuvliga behandlingar.

Shoppa loss i Taxfree

Parfym, dryck, leksaker, märkeskläder och accessoarer till röda sjöpriser!


Kontakta oss

Vi försöker återkoppla inom 2 tim under ordinarie arbetstid, mån–fre 09.00–17.00. Det går även bra att ringa oss på tel 08-452 40 40.