Konferenspaket

Här kan du titta närmare på flera av våra prisvärda konferensresor där ni som medlemsförbund inom TCO har 20% rabatt på alla våra konferensresor med övernattning. Det lönar sig alltid, oavsett om du planerar en resa med förtroendevalda eller medlemmar. Byt de trista väggarna mot havsutsikt och vardag mot fest så vågar vi nästan lova att resultatet blir succé. Fördelen är också att gruppen är samlad ombord och ingen kan smita tidigare. För erhållande av rabatt, ange ert avtalsnummer samt bokningskod SKONF2.

Tips!

Vid resa på 22-timmars dygnskryssningen Stockholm–Mariehamn kan du påbörja konferensen tidigare på dagen på något av våra Helsingforsfartyg m/s Mariella eller m/s Gabriella för att sedan fortsätta konferensen på m/s Cinderella då hon ankommer Stockholm på eftermiddagen.

Vid resa på 39-timmars konferensen till Helsingfors kan du påbörja konferensen redan vid 10.30 tiden avresedagen då fartyget ligger i kaj i Stockholm. Fördelen med denna hamnkonferens är att tex föredragshållare kan komma och gå av fartyget innan avresa.