Dagskryssning för ungdomsgrupper – bästa avslutningen

Gör något roligt tillsammans – åk på en härlig dagskryssning mellan Stockholm och Mariehamn. Perfekt för föreningar och skolor, eller kanske som en säsongsavslutning med fotbollslaget? Garanterat glada miner ombord.

I priset ingår

  • Dagskryssning Stockholm–Mariehamn med Viking Grace & Amorella
  • Frukostbuffé
  • Buffémiddag inkl drycker
  • Anslutningsbuss t/r inom Viking Lines upptagningsområde

Prisexempel 414:-/person vuxna

Prisexempel 207:-/person ungdom 12–17 år

Prisexempel 100:-/person barn 6–11 år

Tips! Boka hytt för bekväm återresa till Stockholm, från 70:-/hytt.

Erbjudandet gäller vid avresa söndag–fredag t o m 20/6 2018 samt 5/8–31/12 2018. Fartygsbyte i Mariehamn. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du bokar.

Enkelt och prisvärt

Det är ett både enkelt och prisvärt sätt att avsluta skolterminen eller idrottssäsongen och samtidigt ha riktigt kul. Ombord är alla samlade under ett och samma tak och resan bjuder på gott om tid att vara tillsammans, umgås och äta gott.

I resans pris ingår både frukost- och middagsbuffé med gott om valmöjligheter.

Bokningsinformation

Resa med ungdomsgrupp innebär att resan arrangeras av skola, idrotts- eller annan förening. Gruppen ska åtföljas av ledare med naturlig anknytning till gruppen där en ledare krävs för var 10:e deltagare.

Gruppledaren ska ha fyllt 30 år med undantag för lärare om denne reser med sin skolklass. Anknytning till gruppen ska kunna styrkas och endast gruppledare kan boka, bekräfta och lösa ut biljetterna.