Besök Norrtelje Brenneri

En trevlig gruppresa fylld av smakupplevelser. Dagen inleds med besök på Norrtelje Brenneri i Lohärad. Därefter går resan vidare mot Kapellskär och Rosella där ni äter tillsammans i omtyckta buffén.

I priset ingår

  • Dagskryssning Kapellskär–Mariehamn
  • Buffémåltid inkl vin, öl, läsk och kaffe
  • Anslutningsbuss inom Rosellas upptagningsområde t/r
  • Alkoholfri välkomstdrink med crostini och guidad tur med föredrag på Norrtelje Brenneri
  • kaffe och macka 

Erbjudandet gäller t o m 30/12 2017 för grupper om minst 35 personer och kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du bokar.

Program

Resan börjar med att ni samlas vid Norrtelje Brenneri där välkomstdrink väntar liksom en guidad rundtur med lärorik och lättsam information

Ca kl 13.15 åker ni vidare med buss mot Kapellskär och Rosella som avgår kl 14.45. Ombord äter ni en god buffémåltid inkl dryck. Det finns även tid för shopping i taxfreebutiken och andra nöjen.

Ni är tillbaka i Kapellskär kl 19.45, där anslutningsbuss väntar för resa till Stockholm.

Norrtelje Brenneri

Norrtelje Brenneri erbjuder en unik möjlighet att se ett bränneri i genuin Roslagsmiljö. De bränner sitt brännvin själva, i det öppna landskap där en gång Heliga Birgitta vandrat. I fem generationer har familjen brukat gården. Efter en omfattande renovering och ombyggnation står nu bränneriet klart.

Äpplen, svarta vinbär, rönnbär, samt övriga lokala bär- och fruktsorter är deras råvara. Det ger en för Sverige unik produkt. De som önskar kan avsmaka de lokala produkterna i en snapsprovning på hölogen från 1904.

Mot tillägg

Snapsprovning från 135:-/person på Norrtelje Brenneri.

Rosellas kryssningsvecka

Varje dag har sitt underhållningstema så du får ännu lättare att välja kryssningsdag. Välkommen ombord! Läs mer om nöjesveckan.

Café Rosella

Café Rosella är vår måndagsunderhållning där Ulf Elfving och Ragnar Dahlberg intervjuar inbjudna artister.