Gruppkryssning med heldag i Åbo

Ta med dina vänner och njut av en härlig kryssning samt en heldag i charmiga Åbo. Resan är ett nöje i sig med god mat, underhållning och tid att koppla av. I Finlands äldsta stad känner du historiens vingslag när du går i land. Allting är nära till hands och mycket går att uppleva till fots. Avresa från Stockholm med Amorella, byte till nya Viking Grace i Åbo inför hemresan. Läs om våra upplevelsepaket i land.

I priset ingår

  • Kryssning Stockholm–Åbo med två kvällar ombord och en dag i land
  • Del i Insidehytt. Prisex när två delar hytt
  • Buffémiddag inkl vin, öl, läsk och kaffe på utresan

Erbjudandet gäller t o m 22/12 2018, vid minst 10 personer. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du bokar. Ej tillgång till hytt under dagen i land.


Stanna och se lite mer av Åbo

Åbo är en stad fylld av oväntade kombinationer. Som Finlands äldsta stad bjuder den på en spännande historia med massor av kungar och årtal, men också ett härligt folkliv, skön shopping, krogar, pubar och ett rikt utbud av konst och design. Kort sagt ett perfekt resmål för er som vill uppleva någonting nytt på bekvämt avstånd hemifrån. Vi hjälper er gärna att planera aktiviteter och rundturer.


Private Shopping utan extra kostnad

Blir ni minst 25 personer erbjuder vi Private Shopping utan extra kostnad med en personlig rådgivare som ger tips utifrån gruppens önskemål. Förhandsboka Private Shopping i samband med bokningen av resan.