Whiskykryssning med Wolfburn på Viking Cinderella 19/10

Nu är det äntligen dags att whiskykryssa! Följ med Cinderella genom skärgårdarna för ett helt dygn vigt åt Peaty Malts den 19/10.

Du får under en unik Master Class prova bland annat nyheten Morven och Batch 128 som lanseras under kryssningen, samt Northland och Aurora. Provningen leds av Shane Fraser, Distillery Manager på Wolfburn. Naturligtvis kommer du också att hinna fynda på minimässan under tillbakaresan från Mariehamn. 

I prisexemplet ingår

  • Dygnskryssning Stockholm–Mariehamn
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt
  • Whiskyprovning i Banquetten i Seaview 
  • Minimässa i Banquetten i Seaview

Prisexemplet gäller med avresa 19/10 2017. Tillägg för övriga hyttkategorier. Begränsat antal platser. 

Program

Avresekvällen 19/10

18.00–19.30 Whiskyprovning i Banquetten i Seaview

Hemvägen 20/10

11.00–13.00 Minimässa med agenter i Banquetten i Seaview.


Wolfburn 

Wolfburn grundades 1821 och är det nordligaste belägna destilleriet på Skottland. Under ledning av mästerdestilleraren Shane Fraser framställer Wolfburn idag skotsk single malt whisky i världsklass.  Den unika framställningsprocessen med lång jäsningstid och en försiktig och långsam destillering ger en mjuk och len whisky.

Shane Fraser 

Shane Fraser, mästerdestillerare med 27 års erfarenhet, är hjärnan bakom återuppväckta Wolfburn Distillery. Han övertog ledningen av Wolfburn 2012 och har personligen övervakat konstruktionen av det nya destilleriet.  Shane är självutnämnd perfektionist och insisterar på att hålla högsta möjliga standard i tillverkningsprocessen. "I mitt tycke finns det ingen mening med att skapa något om man inte gör det ordentligt. På Wolfburn har vi som mål att framställa en single malt whisky i världsklass, och jag tycker att vi har lyckats". Wolfburns whiskys har hittills vunnit fyra guldmedaljer på raken i internationella tävlingar. 

Ta bussen till båten

  • 6/8–16/11: Fri buss sön–ons, 50% rabatt tors, ord pris fre–lör

Gäller inom Viking Lines ordinarie upptagningsområde. Ord pris 200:- t/r. Avvikande priser kan förekomma på special- och temakryssningar.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.

Glöm inte giltig ID-handling
Obligatorisk ID-kontroll sker innan ombordstigningen på Viking Cinderella.