Cinderella 107 vinyl logo

Vinylkryssning på Viking Cinderella 24/5

Favorit i repris! Följ med på en riktigt rolig kryssning med Vinyl FM. Det blir en helkväll med bland annat Paul Young, Tommy Ekman, Micke Syd och DJs som bjuder på de största hitsen någonsin från 60-, 70- och 80-talet. Boka din plats idag!

I prisexemplet ingår

  • Nöjeskryssning Stockholm-Mariehamn
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt.

Erbjudandet gäller med avresa onsdag den 24/5 2017. Tillägg för övriga hyttkategorier. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Artister

Paul Young

Paul Young började sin karriär i olika grupper men är soloartist sedan början av 80-talet. Många hits har han levererat genom åren och den största av dem alla, Everytime You Go Away, kom redan 1985.

Tommy Ekman & Micke Syd

På 80-talet lyssnade vi på Gyllene Tider och Freestyle som ständigt konkurrerade om förstaplatsen på listorna. Vid sidan av den konkurrensen blev killarna Micke Syd Andersson och Tommy Ekman kompisar och efter mer än 30 år i branschen har de slagit ihop sina musikaliska påsar.

Med hits som Sommartider, Vill ha dig, Tylö sun och Fantasi får de oss alla att klappa händer och sjunga med och stämningen är på topp från allra första stund.

Dj-lineup

Benke Liminka

DJ sedan 1983. Har han vänt plattor på borgen Öland, Camera, Queen Anne, Mallorca, Gran Canaria och flertalet klubbar runt om i Sverige.

Joppe Lundin

Har jobbat som DJ i Stockholm sedan 1980 och spelar också han bara vinyl.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.

Glöm inte giltig ID-handling
Obligatorisk ID-kontroll sker innan ombordstigningen på Viking Cinderella. Även barn ska kunna uppvisa giltig ID-handling.